text.skipToContent text.skipToNavigation

Bis handysept alcohol free 450 ml dezinficijensID EK000306251

Bis handysept alcohol free 450 ml dezinficijensID: EK000306251

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate!

Cijena
49,99 kn

6,63 €

PREDNOSTI KONCEPTA „ALCOHOL FREE” DEZINFEKCIJE: ugrađene su četiri biocidne aktivne tvari, s raznim mehanizmima biocidnog djelovanja, koje se međusobno nadopunjavaju, odnosno sinergijski...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

PREDNOSTI KONCEPTA „ALCOHOL FREE” DEZINFEKCIJE:

ugrađene su četiri biocidne aktivne tvari, s raznim mehanizmima biocidnog djelovanja, koje se međusobno nadopunjavaju, odnosno sinergijski djeluju;
zbog sadržaja aktivnih tvari koji djeluju na različita zaprljanja, ovakav koncept proizvoda primjereniji je od čistih alkoholni proizvoda, kad nismo sigurni da su nam ruke potpuno čiste;
ne isušuju ruke, a dodani je humektant koji dodatno daje rukama zaštitu od utjecaja biocidnih sastojaka na ruke

Primjenjuje se nerazrijeđen za dezinficiranje opranih ruku u prehrambenoj industriji, u institucijskim kuhinjama (u hotelijerstvu, školama, vrtićima) i ostalim objektima društvene prehrane. Pogodno je za dezinfekciju ruku u domaćinstvima, za svakodnevnu uporabu u svim prigodama.

Upute za uporabu i doziranje: Na čiste i suhe dlanove nanijeti 3-5 ml proizvoda i pokriti njime čitavu površinu obiju šaka, dlanove protrljati dok se ne osuše, u vremenu od najmanje 30 sekundi. Sredstvo se ne ispire.
Sredstvo posjeduje visoki dezinfekcijski učinak te uspješno reducira broj mikroorganizama s površine ruku i posjeduje produženo djelovanje. Ugrađeni humektanti štite kožu ruku od isušivanja.

AKTIVNA TVAR: Alkil(C12-16) dimetilbenzil amonijev klorid (EC:270-325-2) 0.2 g/100g; 2-fenoksietanol 0.99 g/100g (EC:204-589-7)
SASTOJCI: <5% amfoterne površinski aktivne tvari, kationske površinski aktivne tvari, neionske površinski aktivne tvari .
Tip proizvoda Dezinficijens
Brand BIS