text.skipToContent text.skipToNavigation

GoSlimmer Flasteri za mršavljenjeIDEK000235505

229,97 kn
Cijena
159,00 kn
GoSlimmer - Mršavite bez odricanja i bez gladi! Konačno možete obuzdati apetit na potpuno prirodan način! • Mršavljenje na prirodan način • Učinkovito smanjenje apetita • Bez o...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

GoSlimmer - Mršavite bez odricanja i bez gladi! Konačno možete obuzdati apetit na potpuno prirodan način!

• Mršavljenje na prirodan način
• Učinkovito smanjenje apetita
• Bez osjećaja gladi
• Bez dijeta i tableta za mršavljenje
• Sigurno i bezbolno rješenje

Mršavite bez odricanja i bez gladi! Konačno možete obuzdati apetit na potpuno prirodan način!
GoSlimmer Patch – revolucionarni flasteri sadrže aktivnu formulu s prirodnim sastojcima, koji se tradicionalno koriste za smanjenje apetita i kao podrška pri mršavljenju.
Istraživanja su pokazala da su aktivni sastojci GoSlimmer flastera učinkoviti, a pri tome i sigurni.
Molekula 57, koju sadrži ekstrakt hoodie dokazano utječe na hipotalamus – centar u mozgu odgovoran za osjećaj sitosti. Zavaravajući mozak i pružajući osjećaj sitosti, smanjuje se unos kalorija i dolazi do učinkovitog mršavljenja.
Također, ostali aktivni sastojci flastera – guarana i kambodžanska garcinija učinkovito pospješuju proces mršavljenja.
Sprječavaju skladištenje masnoća, smanjuju apetit, no istovremeno stimuliraju i središnji živčani sustav te ublažavaju fizički i psihički umor. To rezultira gubitkom viška kilograma bez osjećaja gladi, manjka energije, umora i lošeg raspoloženja.
Zaboravite na iscrpljujuće dijete i opasne tablete! GoSlimmer flasteri su vaše rješenje za prirodno mršavljenje!

Kako se GoSlimmer flasteri koriste?

GoSlimmer flasteri su dizajnirani tako da budu jednostavni i udobni za uporabu. Jednom dnevno nalijepite jedan flaster na čistu kožu bez dlaka. Najbolje ujutro ili navečer, kako bi vam to postao ritual. Svaki puta kada mijenjate flaster, promijenite mjesto lijepljenja kako biste koži dozvolili da nesmetano diše. Najbolje je flastere primjenjivati na rukama, leđima, ramenima ili bedrima. Zahvaljujući malim dimenzijama, mršavjet ćete diskretno i učinkovito 24 sata dnevno, bez osjećaja gladi i odricanja.
Kada se mogu primijetiti prvi rezultati uporabe GoSlimmer flastera?
Prve rezultate uporabe GoSlimmer flastera osjetit ćete već nakon prvog lijepljenja flastera. Aktivni sastojci odmah počinju djelovati tako što pružaju osjećaj sitosti i zavaravaju vaš mozak. Zahvaljujući tome što ne osjećate glad, smanjujete unos kalorija. Rezultat je brz i lak gubitak viška kilograma, bez osjećaja gladi. I ne samo da ćete izgledati bolje, već ćete se i osjećati drugačije, bit ćete puni energije i dobrog raspoloženja.
Zašto su GoSlimmer flasteri tako učinkoviti?
GoSlimmer flasteri su tako učinkoviti zahvaljujući moćnoj kombinaciji prirodnih sastojaka. Aktivni sastojci flastera dokazano djeluju tako što utječu na hipotalamus – centar u mozgu odgovoran za osjećaj sitosti. Zavaravajući mozak da smo siti, ne osjećamo glad te smanjujemo unos hrane. Tako dolazi do smanjenja unosa kalorija i mršavljenja. Osim toga, sastojci imaju pozitivan učinak na raspoloženje i energiju. Stimuliraju središnji živčani sustav te ublažavaju fizički i psihički umor. Stoga učinkovito gubite kilograme, no ovog puta bez osjećaja gladi, manjka energije, umora i lošeg raspoloženja.

Jesu li GoSlimmer flasteri sigurni za uporabu?
Da, GoSlimmer flasteri su potpuno sigurni. Proizvedeni suu Velikoj Britaniji i sadrže 100% prirodne sastojke, dokazano djelotvorne i sigurne za uporabu. Ovi sastojci ne izazivaju nikakve štetne učinke niti nuspojave. Ne sadrže alergene te se preporučuju i svima onima koji su skloni alergijama. Također, GoSlimmer flasteri nemaju nikakvu interakciju s lijekovima te su potpuno sigurni za uporabu.
Mjere opreza: GoSlimmer flastere ne bi trebale koristiti trudnice i dojilje. Također, flasteri se ne smiju primjenjivati na iritiranu ili oštećenu kožu.
Ponuda uključuje 30 flastera za učinkovito smanjenje apetita, pogodne za sve tipove kože

Sastojci: Acrylates/VA Copolymer (Adhesive), Hoodia Gordonii ( sourced from South Africa & Certified genuine from approved suppliers), Paullinia Cupana ( Guarana) Fruit Extract, Garcinia Cambogia Fruit Extract


UPUTE ZA UPORABU:
1) Osigurajte da je koža čista, suha i bez dlaka.
2) Zalijepite jedan GoSlimmer Patch na nadlakticu, butinu, leđa ili rame.
3) Zamijenite s novim flasterom svaka 24 h. Svaki put lijepite flaster na drugo mjesto, kako bi dozvolili koži da diše.
4) Za optimalne rezultate svaki dan mijenjajte flaster tijekom tretmana.
Naziv proizvoda: GoSlimmer Patch
Rok uporabe: Označen na pakiranju
Zemlja podrijetla: Ujedinjeno Kraljevstvo
NAMJENA:
Revolucionarni flaster sadrži aktivnu formulu s prirodnim sastojcima koji se tradicionalno koriste za smanjenje apetita i kao podrška pri mršavljenju.
Brand Nepoznat