text.skipToContent text.skipToNavigation

Mg mivela blago gazirana 1,5 lIDEK000331299

Cijena
7,99 kn
Mg mivela blago gazirana 1,5 l Mg Mivela prirodna je mineralna voda koja u samo jednoj litri gotovo zadovoljava dnevno potrebnu dozu magnezija, te na učinkovit i prirodan...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Mg mivela blago gazirana 1,5 l

Mg Mivela prirodna je mineralna voda koja u samo jednoj litri gotovo zadovoljava dnevno potrebnu dozu magnezija, te na učinkovit i prirodan način pomaže svima koji pate od posljedica nedostatka magnezija.


Magnezij je jedan od najvažnijih minerala koji sudjeluje u više od 350 procesa bitnih za pravilno funkcioniranje organizma. Magnezij doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnoj funkciji mišića te normalnom funkcioniranju živčanoga sustava. Budući da ljudsko tijelo ne može samo proizvesti magnezij, nužno je osigurati svakodnevni unos odgovarajuće količine iz prirodnih izvora: hrane i vode.

Mg Mivela je idealan saveznik jer prirodan magnezij iz vode tijelo lakše apsorbira i iskorištava za sve vitalne funkcije.

1 litra= 1 dan! 1 litra Mg Mivele sadržava 343 mg magnezija, što gotovo zadovoljava dnevne potrebe za magnezijem

Magnezij u Mg Miveli je prirodan, u topivom obliku te ga organizam lako apsorbira i iz tankoga crijeva transportira u krv.

U nježnom i osvježavajućem okusu Mg Mivele mogu uživati svi bez ograničenja, obzira na dob ili spol

Mg Mivela, za razliku od ostalih voda bogatih magnezijem, ne sadržava veliku količinu sulfata te ne uzrokuje neželjene laksativne posljedice na probavu.

Brand Mg mivela
Tip proizvoda Voda