text.skipToContent text.skipToNavigation

Medisana masažna fotelja RS 650ID EK000389632

Medisana masažna fotelja RS 650ID: EK000389632

Cijena
7.999,00 kn
Medisana masažna fotelja RS 650 Masažna fotelja sa 6 različitih vrsta masaže. Nova i inovativna masažna fotelja Lounge Chair RS 650 u elegantnom dizajnu fotelja nudi...  Saznaj više

Dostavljamo već od 20.06.2022

Jamstvo: 3 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Medisana masažna fotelja RS 650

Masažna fotelja sa 6 različitih vrsta masaže.
Nova i inovativna masažna fotelja Lounge Chair RS 650 u elegantnom dizajnu fotelja nudi maksimalnu udobnost sjedenja i istovremeno predstavlja filigranski dragulj za ljubitelje dizajna. Svojim elegantnim i klasičnim dizajnom, masažna fotelja iz grupe proizvoda Relax Massage Chairs skladno se uklapa u sve koncepte Livinga i nudi stvarnu dodanu vrijednost u vlastitoj dnevnoj sobi. Masažna fotelja ne impresionira samo svojim izgledom, već i progresivnim i svestranim funkcijama: višenamjenski uređaj nudi šest različitih aplikacija koje se sastoje od učinkovite masaže gnječenja, aktivirajuće masaže tapkanja, tradicionalne Shiatsu masaže, duboko učinkovite valjkaste masaže , dinamična masaža pljeska i klasična švedska masaža. Za svakog ljubitelja masaže zajamčeno postoji prava masaža!
Sve je dostupno u programu automatskog slijeda na tri različite razine intenziteta. Zone za masažu također su podijeljene u tri razine kako bi se postigli još bolji učinci: Za cijelu, gornji ili samo donji dio leđa. Posebno praktično: funkcija masaže automatski se isključuje nakon 15 minuta kako bi se osiguralo savršeno trajanje tretmana. Bez obzira na područje leđa u kojem postoje tegobe, svaka bol u leđima može se ublažiti masažnom foteljom i njezinim raznim masažnim zonama. Uz to ležaljka ima vlastiti USB priključak za punjenje, tako da se čak i drugi uređaji poput mobitela ili prijenosnih računala mogu napuniti i opustiti tijekom tretmana. Čak i kada radite od kuće, masažna fotelja je idealna.

Tip proizvoda Masažeri
Jamstvo 3 god
Brand Medisana