text.skipToContent text.skipToNavigation
Gothaplast Capsimed Flaster ToplinskiIDEK000236378

Prilikom plaćanja PBZ Card Visa Premium karticama, na zadnjem koraku naplate obračunat će se 10% popusta na trenutnu cijenu.

Cijena
24,99  kn
Gothaplast Capsimed Flaster Toplinski- Preporučuje se za lokalni tretman toplinom kod reumatskih tegoba mišića i zglobova, bolova u križima, ukočenosti vrata, bolnih istegnuća mišića, ramena, ruke ...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 08.04.2020

Gothaplast Capsimed Flaster Toplinski- Preporučuje se za lokalni tretman toplinom kod reumatskih tegoba mišića i zglobova, bolova u križima, ukočenosti vrata, bolnih istegnuća mišića, ramena, ruke ili kralježnice, oštećenja živaca, neuropatije i sl.

Capsi-med je idealan za primjenu kod sportaša i odličan izbor za pacijente koji ne žele biti opterećeni višekratnom primjenom sredstava protiv bolova.

Način primjene:

Capsi-med je flaster velikog formata (11 x 18 cm) idealan za primjenu u području leđa, a može se i rezati za primjenu na manjim područjima. Nakon aplikacije na kožu nosi se 8 sati, nakon čega se radi pauza od 12 sati prije iduće primjene na isto područje kože Odlično prianja, postojan je i za vrijeme kupanja ili tuširanja.

Primjena je kontraindicirana jedino kod trudnica i djece, osoba sa oštećenom kožom ili kod preosjetljivosti na kapsaicin. Može se koristiti neograničeno dugo na način propisan u uputi. Također je dokazano da dugotrajna primjena povećava učinak proizvoda.Brand:Soria Natural§Dimenzije:2 cm x 6 cm

Brand Soria Natural