text.skipToContent text.skipToNavigation

Snore Terminator za prestanak hrkanjaIDEK000235500

249,97 kn
Cijena
139,00 kn
Dobijte nevjerojatan popust na prirodno rješenje protiv hrkanja! Dobijte miran san uz SNORE TERMINATOR! Učinkovito smanjenje hrkanja Smanjenje rizika od srčanog i moždanog udara Mirnij...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dobijte nevjerojatan popust na prirodno rješenje protiv hrkanja! Dobijte miran san uz SNORE TERMINATOR! Učinkovito smanjenje hrkanja
Smanjenje rizika od srčanog i moždanog udara
Mirnije noći bez hrkanja i buđenja
Podizanje koncentracije i raspoloženja
Prirodno i lako za uporabu
Znanstvenici su konačno otkrili prirodno rješenje koje smanjuje hrkanje! Riječ je o Snore Terminatoru. To je mali prsten koji nosite u nosu dok spavate i koji ne ometa vaš san. Udoban je za nošenje i praktično je nevidljiv za nošenje tijekom spavanja, jer se anatomski prilagođava svakom nosu.
Snore Terminator radi tako štobolje otvara dišne putevei sprječava da se jezična baza opusti i sklizne. Pravilno disanje za vrijeme spavanja garantirat će mirniji san vama i vašim ukućanima, jer ćete uz Snore Terminator prsten manje hrkati.
Snore Terminator je učinkovit zahvaljujući zemljanim magnetima koje sadrži razvijenim od strane NASA-e. Također, napravljen je od čvrstog, ali fleksibilnog i nealergijskog materijala i možete biti sigurni da neće izazvati nikakve štetne učinke.
Snore Terminator, koji možete naručiti na ovoj stranici je jedini originalni proizvod koji sadrži magnete koji će vam pomoći da prestanete hrkati.
Stavite Snore Terminator svaki put kada idete na spavanje. Raširite Snore i lagano namjestite krajeve u nosnice, tako da ne osjetite bilo kakve nelagodnosti. Uživajte u mirnom snu!
Smanjite ili zaustavite hrkanje sada napotpuno prirodan i siguran način. Vaše tijelo će vam biti zahvalno!

Ponuda uključuje učinkovito rješenje za uklanjanje hrkanja

Brand Nepoznat