text.skipToContent text.skipToNavigation
˄
BRAUN aparat za brijanje 7842SIDEK000267343

Cijena
2.599,99  kn
BRAUN aparat za brijanje 7842S Istaknute značajke:   Braun Series 7 je 100% vodootporni pametni električni brijaći aparat...

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 29.09.2020

BRAUN aparat za brijanje 7842S
Istaknute značajke:  
  • Braun Series 7 je 100% vodootporni pametni električni brijaći aparat osmišljen za temeljito i nježno brijanje – osmišljen je u Njemačkoj, s idejom da traje do 7 godina. 
  • Zahvaljujući ugrađenoj tehnologiji pametnog prilagođavanja automatski se prilagođava značajkama vašeg lica, donoseći potpuno osobno brijanje. 
  • Četiri sinkronizirana brijaća elementa hvataju više dlačica jednim potezom nego što drugi uspijevaju u dva.* 
  • Pet personaliziranih načina rada omogućuje vam da prilagodite intenzitet rada uređaja svojem tipu kože i stilu brijanja. 
  • Precizni trimer pomaže vam da što lakše dosegnete zahtjevna područja poput onog ispod nosa ili zalizaka, ostajući pritom blag prema koži.  
* u odnosu na prethodnu generaciju Braunovih brijaćih aparata
Braun Series 7 vrhunski je električni brijaći aparat koji očitava značajke vaše brade i prilagođava im svoj rad zahvaljujući ugrađenoj tehnologiji pametnog prilagođavanja, te tako pruža temeljito i nježno brijanje. 100% je vodootporan i projektiran tako da traje do sedam godina. Prikladan je za suho brijanje, ali i za uporabu s vodom, pjenom i gelom. Njegov integrirani trimer pomaže dosegnuti zahtjevnije zone, poput područja ispod nosa i zalizaka, ostajući pritom blag prema koži. Pet personaliziranih načina rada omogućuje vam da prilagodite intenzitet rada uređaja svojem tipu kože i stilu brijanja. Jednosatno punjenje osigurava do 50 minuta bežičnog rada, a s aparatom dobivate i putni etui, malu vrećicu za nastavke te četkicu za čišćenje kako biste ga mogli ponijeti sa sobom i kad krenete na put.
7_7842_banner.jpg
 
element1.jpg
 
element2.jpg
 
element3.jpg
 
Braun_Series_7_7842s_tabela.jpg
 
Brand Braun
Jamstvo 2 god
Tip proizvoda Brijaći aparati
Akcija NjegaTijela6