text.skipToContent text.skipToNavigation

Smart trike 5501100 tricikl 7 u 1 str7 urban crniIDEK000327930

TOP akcija!
Za sve ovotjedne TOP akcije kliknite OVDJE!

1.459,00 kn
Cijena
1.149,00 kn
Predstavljamo str7, kompaktan sklopivi tricikl smart trike s certifikatom za kolica. idealan za obitelji u pokretu, potpuno se sklapa bez rastavljanja. jednostavan je za prenošenje i jednostavan za...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 20.04.2021

Predstavljamo str7, kompaktan sklopivi tricikl smart trike s certifikatom za kolica. idealan za obitelji u pokretu, potpuno se sklapa bez rastavljanja. jednostavan je za prenošenje i jednostavan za pospremanje. dizajniran da raste s djetetom u dobi od 6 do 36 mjeseci.

patentirani sustav one touch steering® omogućava roditeljima da bez problema upravljaju triciklom. dodirom upravljačke ručke usmjeravate tricikl u željenom smjeru vožnje.

sigurnost - pruža bezbrižnu, udobnu vožnju za roditelje i za dijete. sistem kočenja je pod nadzorom roditelja, prilagodljiv sigurnosni pojas u 5 točaka i podstavljena sigurnosna ogradica za dijete.

praktično za roditelje i zabava za djecu! ovaj tricikl 7 u 1 ima 7 stupnjeva i tako raste s vašim djetetom. od tricikla s potpuno roditeljskim upravljanjem do tricikla kojim upravlja dijete. pomaže vašem djetetu da razvije motoričke sposobnosti, sigurnost i ravnotežu na putu za samostalnu vožnju.

djeca mogu naučiti upravljati i okretati pedale kada roditelji imaju kontrolu. kad je vaše dijete dovoljno veliko, možete uživati u funkciji odabira kontrole tricikla. gumb za upravljanje prednjim kotačem omogućava roditeljima da lako prebace kontrolu nad djetetom i natrag na roditeljski nadzor.
  • faza 1: kompaktno sklopljen. lako se presavija, može se voziti s ispruženom ručicom, radi lakšeg transporta.
  • faza 2 (6m +): prva vožnja. nagnuto sjedalo omogućuje vam da se udobno odmarate za vrijeme vožnje. noge udobno odmara na naslonu za noge.
  • faza 3 (9m +): ugodno i zabavno. dijete uživa dok udobno sjedi uspravno, s krovićem koji se može sklopiti, sigurnosnim pojasom u 5 točaka, sigurnosnom ogradicom i naslonom za noge za bebe.
  • faza 4 (12m +): podrška. uklonite naslon za noge za bebe i namjestite oslonac za stopala za malu djecu koji djetetu omogućuje da sjedi uspravnije.
  • faza 5 (18m +): razvijanje vještina. uklonite krović i gledajte kako dijete razvija ravnotežu i sigurnost dok uživa u zabavnoj vožnji.
  • faza 6 (24m +): učenje okretanja pedala. preklopite naslon za noge, uklonite sigurnosnu ogradicu, instalirajte pedale i pomoću upravljačkog gumba prebacite između roditeljskog nadzora i kontrolnog položaja djeteta. razvijanje motoričkih sposobnosti dok dijete uči voziti.
  • faza 7 (30-36m +): potiče neovisnost. preklopite ručicu upravljača. visoki naslon za leđa i pojas u 5 točaka pružaju sigurnost djetetu dok vozi tricikl i postaje malo istraživač.


    maksimalna težina djeteta: 17 kg.
Dobna Granica 1+
Brand Smart Trike
Tip proizvoda Tricikli