text.skipToContent text.skipToNavigation

Remington četka za kosu AS8810ID EK000251465

Remington četka za kosu AS8810ID: EK000251465

3, 2, 1 - vrijeme je za pogodnosti!
Cijelu akcijsku ponudu pogledajte OVDJE.
Akcija traje od 20.5. u 9h do 23.5.2022. u 9h ili do isteka zaliha.

Prilikom plaćanja Mastercard ® ili Maestro ® karticama, na zadnjem koraku naplate obračunat će se 10% popusta na trenutnu cijenu ovog proizvoda.
Pogodnost vrijedi za prvih 300 kupaca, na odabranu akcijsku ponudu.

579,99 kn
Cijena
399,99 kn
1000 W Cijevi od napredne keramike Postavke za 2 temperature / 2 brzine rada Puhanje hladnog zraka za fiksiranje frizure Rotacijski prekidač Termalna četka s miješanim vlaknima Root Boost nastavak za sušenje korijena kose Ušica za vješanje  Saznaj više

Dostavljamo već od 24.05.2022

Jamstvo: 3 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

AS8810

 Lepršava fen frizura će zauvijek biti moderna i savršeni je izbor ako se želite osjećati fantastično. Međutim, korištenje sušila i okrugle četke može predstavljati izazov i za najbolje među nama, posebno ako nemamo mnogo vremena. Zato vam predstavljamo Keratin Protect Rotating Air styler, kako biste s lakoćom mogli postići sjajnu frizuru s velikim volumenom za kojim će se mnogi okrenuti. Keratin Protect Rotating Air Styler djeluje kao sušilo za kosu i četka u jednom, što je savršeno za kreiranje te tražene fen frizure kao iz salona.Cijevi četke sa slojem napredne keramike, u ružičasto zlatnoj boji, sadrže keratin i bademovo ulje i nježno nanose mikro regenerator na kosu tijekom oblikovanja. Kako biste dobili najbolje rezultate, osušite kosu sušilom 90% pa dozvolite air styleru da završi do kraja.
 
S grijanom četkom od miješanih vlakana promjera 50 mm i grijanom četkom od mekanih miješanih vlakana promjera 40 mm, imate sve što vam je potrebno za savršenu fen frizuru. Potrebno vam je još malo volumena kod korijena kose? Tada ćete voljeti nastavak za dodavanje volumena koji s lakoćom podiže volumen vaše kose. Podižući kosu kod korijena, vaša kosa će biti spremna za mnoge poglede koji će se na njoj zadržavati. A dvije postavke temperature rada i opcija hladnog puhanja omogućuju vam da prilagodite oblikovanje prema vašim željama i da fiksirate frizuru za sve što vam život servira.

OBLIKUJTE SNAŽNU KOSU

Keratin Protect Rotating Air Styler sadrži cijevi od napredne keramike s keratinom i bademovim uljem, za sjajnu kosu zdravog izgleda.

SNAGA KOJA ODGOVARA VAŠIM MOĆIMA

Keratin Protect Rotating Air Styler omogućuje vam kreiranje savršene frizure, zahvaljujući svojoj snazi od 1000 W za brzo sušenje* i dvostranom rotacijskom prekidaču koji vam omogućuje da odaberete smjer uvijanja kose. Nastavak za jačanje volumena pri korijenu kose pomaže vam u jednostavnom dodavanju željenog volumena, tapiranjem kose pri korijenu češljem, nakon čega će vaša kosa biti zavidno uređena i spremna za svaku prigodu.

INFORMACIJE O PROIZVODU
 • 1000 W za snažno sušenje & brže oblikovanje kose*
 • Cijevi od napredne keramike s Keratinom i bademovim uljem
 • Postavke za 2 temperature / 2 brzine rada
 • Puhanje hladnog zraka za fiksiranje frizure
 • Rotacijski prekidač jednostavno se koristi za odabir smjera rotacije četke
 • Termalna četka s miješanim vlaknima promjera 50 mm
 • Termalna četka s mekanim miješanim vlaknima promjera 40 mm za svestrano oblikovanje kose
 • Root Boost nastavak za sušenje korijena kose i dodavanje volumena
 • Mehanizam za otpuštanje nastavaka i zaključavanje nastavka
 • Ušica za vješanje
 • Zakretni kabel dužine 3 m
 • jamstvo: 3 godine
*U USPOREDBI S PRETHODNIM REMINGTONOVIM MODELOM
Akcija NjegaTijela3
Tip proizvoda Četke za kosu
Jamstvo 3 god
Brand Remington