Brza i pouzdana dostava - Plaćanje i dostava - eKupi.hr - Vaša internet trgovina
Katalog proizvoda

Brza i pouzdana dostava

eKupi obavlja dostavu proizvoda i usluga na području Republike Hrvatske. Vaša pošiljka je osigurana od gubitka u dostavi. Više o našoj usluzi dostave možete dobiti na broju telefona 01/333 8888 (cijena poziva i obračunska jedinica za pozive naplaćuje se po cijeni poziva prema fiksnim mrežama telekomunikacijskog operatera korisnika) ili e-mail adresi info@ekupi.hr.
Uvjeti dostave
Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta.

Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 500 kn. Za naručenu robu u iznosu manjem od 500 kn, dostava se naplaćuje u paušalnom iznosu od 19.99 kn.
Dostavna služba dostavlja u roku 24 sata od preuzimanja pošiljke u skladištu.
NAPOMENA: Iznimka su otoci i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu, a gdje je dostava moguća prema rasporedu dostave. Pošiljke za otoke koji nisu na rasporedu, bit će dostavljene u roku od 3 radna dana.
Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.
Gdje je moja narudžba?
Status narudžbe možete jednostavno pratiti u svom profilu putem "koda za praćenje". Uđite u svoj profil i kliknite na link „Narudžbe“ kako bi provjerili trenutni status vaše narudžbe te broj pošiljke ukoliko je ista predana na dostavu. Nakon što je dostavna služba preuzela pošiljku, pored narudžbe se pojavljuje link s kodom za praćenje koji vas vodi na stranicu dostavne službe gdje možete vidjeti točan status vaše pošiljke i planirano vrijeme isporuke kao i potrebne informacije za kontakt dostavljača.

Na dan dostave dostavna služba će vam poslati SMS poruku na broj mobilnog telefona koji ste ostavili u narudžbi, kojom će vas obavijestiti da će isporuka biti na taj dan te poslati broj pošiljke za navedenu isporuku.

Ukoliko želite saznati vrijeme dostave ili dogovoriti odgovarajući termin kontaktirajte dostavnu službu na besplatni broj telefona 0800 33 66 33 (samo za fiksne telefone) ili 01 3454 555 i pozvati se na broj pošiljke iz SMS poruke.
DOSTAVA U STAN
Posebnu uslugu eKupi dostave u stan (na kat) možete dogovoriti u slučaju ako ste naručili proizvode iz kategorije bijela tehnika, eliptični trenažeri i trake za trčanje te je adresa dostave na području Grada Zagreba pri čemu je za vrijeme trajanja promocije dostava u stan besplatna i vrši se od ponedjeljka do petka (naknadna odstupanja samo u dogovoru s dostavnom službom).