text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO City Glavni trg 60271ID EK000375860

LEGO City Glavni trg 60271ID: EK000375860

Ovaj vikend je pun popusta, a Kupko vam nudi još i dodatni popust! Saznajte više.
Akcija traje od 21.1. u 9h do 24.1.2022. u 9h ili do isteka zaliha za prvih 1.000 kupaca.

1.399,00 kn
Cijena
1.149,00 kn
Mališani mogu uroniti u televizijsku seriju LEGO® City Glavni trg u nevjerojatnom kompletu igračaka LEGO® City Glavni trg (60271). Tu su gradska vijećnica, koncertna pozornica, klasični restor...  Saznaj više

Dostavljamo već od 25.01.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Mališani mogu uroniti u televizijsku seriju LEGO® City Glavni trg u nevjerojatnom kompletu igračaka LEGO® City Glavni trg (60271).
Tu su gradska vijećnica, koncertna pozornica, klasični restoran i tramvajska postaja te fora modeli vozila, uključujući dugu limuzinu gradonačelnika Flecka, motocikl Snakea Rattlera i kolica Harla Hubbsa s alatom. Dodajte 14 figurica, uključujući nevjerojatni postav likova iz televizijske serije LEGO City i sve je spremno za beskrajnu igru.
Komplet igračaka LEGO City Glavni trg sadrži jednostavan priručnik za slaganje i Instructions PLUS u besplatnoj aplikaciji LEGO Building Instructions za pametne telefone i tablete. Interaktivni priručnik za slaganje, s alatima za približavanje i rotiranje, pomaže mladim LEGO graditeljima da brzo postanu majstori slaganja!
Inspirativne igračke za dječake i djevojčice. Kompleti za slaganje iz serije LEGO City potiču na otvorenu, kreativnu igru uloga bogato uređenim zgradama, realističnim modelima vozila i zabavnim likovima uz koje je iskustvo slaganja i igre uistinu zabavno.

• Nevjerojatni komplet igračaka LEGO® City Glavni trg (60271) sjajan je uvod u uzbudljivi svijet serije LEGO® City. Savršen je za djecu od 5 godina i stariju jer potiče na otvorenu, maštovitu igru uloga po uzoru na stvarni život.
• Što je u kutiji? Od zgrada tu su gradska vijećnica, koncertna pozornica i restoran. Motocikl Snakea Rattlera i prikolica Harla Hubbsa s alatom samo su neka od vozila. A na trgu je i mnogo figurica likova iz televizijske serije LEGO® City Adventures.
• Djeca mogu glumiti i mijenjati scene iz televizijske serije LEGO® City Adventures u ovom nevjerojatnom kompletu za slaganje. Pun je realističnih elemenata, funkcija, detalja i likova koji potiču na zabavnu, maštovitu igru.
• Tražite fora igračku za djecu od 5 godina i stariju? Komplet LEGO® City Glavni trg sjajan je poklon za Božić, rođendan ili bilo koju drugu prigodu za obožavatelje televizijske serije LEGO City te djecu koja vole igru uloga. Potrebne su samo osnovne vještine slaganja.
• Gradska je vijećnica visoka više od 32 cm, široka 27 cm, a duboka 15 cm kada se sastavi, a tramvaj je visok više od 12 cm, dug 37 cm, a širok 5 cm.
• Baterije nisu potrebne! Ovu LEGO® igračku pokreće dječja mašta, pa igra može odmah početi!
• Sadrži tiskani priručnik za slaganje i interaktivni priručnik za slaganje Instructions PLUS, uz koje djeca mogu postati majstori slaganja! Dostupan je u besplatnoj aplikaciji LEGO® Building Instructions za pametne uređaje.
• Gradski kompleti iz serije LEGO® City sadrže raznobojne zgrade, fora modele vozila i zabavne likove koji potiču na maštovitu igru uloga dok djeca smišljaju beskrajne pustolovine u realističnom okruženju.
• Svi kompleti za igru iz serije LEGO® City ispunjavaju najviše standarde industrije i kriterije kvalitete kako bi LEGO kocke i dijelovi bili skladni i kompatibilni te kako bi se mogli jednostavno spajati i razdvajati svaki put.
• LEGO® kocke i dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da kompleti za slaganje za djecu ispunjavaju najviše globalne standarde sigurnosti i kvalitete.

Set sadrži: 1517 dijelova
Preporučena dob: 6+ godina
Tip proizvoda LEGO City
Brand LEGO®
Dobna Granica 6+
Namijenjeno za Dječake
Tema City Town