text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO City Spasilačka operacija u divljini 60302ID EK000386928

LEGO City Spasilačka operacija u divljini 60302ID: EK000386928

759,00 kn
Cijena
659,00 kn
Slonić jede blizu gnijezda krokodila, a onda... BUM! Odron blokira put i razdvaja slonića od majke, a krokodil je sve bliže! Pozovi spasilačku ekipu za divljinu iz serije LEGO® City. Upotrijebi vit...  Saznaj više

Dostavljamo već od 27.01.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Slonić jede blizu gnijezda krokodila, a onda... BUM! Odron blokira put i razdvaja slonića od majke, a krokodil je sve bliže! Pozovi spasilačku ekipu za divljinu iz serije LEGO® City. Upotrijebi vitlo helikoptera i vozilo s gusjenicama da makneš stablo i gromade. Kada se slonić vrati majci, a krokodil jajetu, možeš pričekati sljedeću misiju u bazi.• Komplet igračaka LEGO® City Spasilačka operacija u divljini (60302) pun je uzbudljivih elemenata, prepoznatljivih životinjskih figura i poticajnih likova za neograničenu igru spašavanja u divljini.
• Sadrži sve što djeca trebaju za sastavljanje modela helikoptera s vitlom, vozila s gusjenicama, veterinarske stanice, okoliša savane s funkcijom odrona te figure slona, slonića i zmije, 2 majmuna i 4 figurice.
• Djeca mogu gurnuti polugu da aktiviraju odron stabala i kamenja. Helikopter ima funkcionalno vitlo, rotore koji se okreću i teretni prostor. Vozilo s gusjenicama ima lanac za vuču koji se može odvojiti te prostor za skladištenje.
• Izvrstan je rođendanski poklon ili poklon za bilo koji dan za djecu od 6 godina i stariju. Mogu kombinirati ovaj komplet igračaka s drugima iz kolekcije LEGO® City s temom divljine za još više akcija i pustolovina.
• Helikopter s vitlom iz kompleta igračaka LEGO® City Spasilačka operacija u divljini visok je više od 12 cm, dug 35 cm, a širok 31 cm.
• Sadrži i LEGO® dodatke kao što su povećalo, banana, gips za majmuna, šalica, mnogo predmeta iz laboratorija i jaje krokodila.
• Sadrži jednostavan priručnik za slaganje i Instructions PLUS, dio besplatne aplikacije LEGO® Building Instructions za pametne uređaje. Interaktivni priručnik za slaganje pomaže djeci da postanu majstori graditelji.
• Kompleti LEGO® City s temom divljine vode djecu u središte zbivanja, pa lakše razvijaju samopouzdanje i ključne životne vještine dok glume u pričama i scenarijima koji prikazuju život na zabavan i uzbudljiv način.

Set sadrži: 525 dijelova
Preporučena dob: 6+ godina

Tip proizvoda LEGO City
Brand LEGO®
Dobna Granica 6+
Namijenjeno za Dječake
Tema City Great Vehicles