text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO City Vatrogasna jedinica 60282ID EK000366632

LEGO City Vatrogasna jedinica 60282ID: EK000366632

Cijena
399,00 kn
Bum! Jao! Produžena kava znanstvenika uzrokovala je požar u znanstvenom laboratoriju! Pridruži se junacima s televizije LEGO® Cityja Bobu i Feldmanu dok jure do gradskog industrijskog parka. U...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Bum! Jao! Produžena kava znanstvenika uzrokovala je požar u znanstvenom laboratoriju!
Pridruži se junacima s televizije LEGO® Cityja Bobu i Feldmanu dok jure do gradskog industrijskog parka. Upravljaj fora vatrogasnim kamionom i pošalji vatrogasnog robota Toastieja s moćnim vodenim topom u borbu protiv plamenova. Onda uzmi crijevo, popni se na dizalicu i pomozi vatrogasnoj jedinici LEGO Cityja da spasi stvar!


• Djeca mogu glumiti priče iz popularne televizijske serije LEGO® City Adventures u kompletu LEGO City Vatrogasna jedinica (60282) s realističnim vozilima i zabavnim likovima iz serije.
• Što je u kutiji? Fora model vatrogasnog kamiona s funkcionalnom dizalicom, znanstveni laboratorij s LEGO® plamenovima koji se mogu slagati jedan na drugi te likovima s televizije LEGO Cityja vatrogasnim robotom Toastiejem, Bobom i Feldmanom.
• Djeca mogu podignuti dizalicu kamiona, ispaliti vodene elemente iz vatrogasnog robota Toastieja na LEGO® plamenove i glumiti priče sa zabavnim televizijskim likovima iz LEGO Cityja.
• Kvalitetni komplet igračaka dojmljiv je poklon za Božić, rođendan ili bilo koju drugu prigodu za obožavatelje televizijske serije LEGO® City Adventures i djecu koja vole kreativnu igru.
• Sastavljeni vatrogasni kamion sa spuštenom dizalicom visok je više od 10 cm, dug 33 cm, a širok 6 cm.
• Vatrogasni kamion ima spremište za vatrogasnu opremu i prikolicu s rampom za prijevoz vatrogasnog robota Toastieja. Sadrži 3 figurice vatrogasaca s kacigama.
• Dolazi s jednostavnim uputama za slaganje i interaktivnim priručnikom za slaganje Instructions PLUS za mlade graditelje koji je dio besplatne aplikacije LEGO® Building Instructions za pametne uređaje.
• Vatrogasni kompleti iz serije LEGO® City potiču na maštovitu igru uloga i pustolovine bez ograničenja u okruženju koje nalikuje stvarnom život s detaljnim zgradama, fora vozilima i zabavnim likovima koje djeca obožavaju.
• Jeste li se ikad pitali zašto se LEGO® kocke i dijelovi tako pouzdano sastavljaju i rastavljaju? Zato što se LEGO dijelovi proizvode u skladu sa strogim standardima industrije za kvalitetu.
• LEGO® dijelovi iscrpno se testiraju kako bi svi LEGO kompleti za slaganje i igru ispunjavali stroge globalne standarde sigurnosti.

Set sadrži 380 dijelova.
Preporučena dob: 6+ godina.
Tip proizvoda LEGO City
Brand LEGO®
Dobna Granica 6+
Namijenjeno za Dječake
Tema City Fire