text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Vidiyo Bandmates 43101ID EK000375975

LEGO Vidiyo Bandmates 43101ID: EK000375975

Cijena
33,00 kn
Potaknite djecu da režiraju i produciraju uzbudljive glazbene spotove i glume u njima uz komplet LEGO® VIDIYO™ Bandmates (43101) i aplikaciju. Mogu sakupiti 12 likova, od kojih svaki predstav...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Potaknite djecu da režiraju i produciraju uzbudljive glazbene spotove i glume u njima uz komplet LEGO® VIDIYO™ Bandmates (43101) i aplikaciju.
Mogu sakupiti 12 likova, od kojih svaki predstavlja drugi glazbeni žanr, a među njima su plesači, raperi, gitaristi, bubnjari, pjevači i drugi.
Igra može početi čim djeca ožive lik u spotu s pomoću aplikacije.
Otključajte uzbudljive efekte uz BeatBits Svaki Bandmate ima posebnu osobnost i dolazi uz 3 BeatBita.
Skenirajte BeatBite u aplikaciji i otključajte efekte, zvukove i drugo dok djeca režiraju glazbeni spot.
Budući da se popis pjesama redovno ažurira, djeca mogu svaki put uživati u novom iskustvu igre.
Aplikacija LEGO VIDIYO ima mnogo značajki za zaštitu djece na internetu. Korisnici ostaju anonimni zahvaljujući avatarima i korisničkim imenima koja generira aplikacija.
Svi se preneseni videozapisi i komentari moderiraju, a odrasli mogu kontrolirati sve što njihova djeca dijele i otvaraju na roditeljskoj kontrolnoj ploči.


• Uvedite djecu u glazbenu društvenu igru u kojoj mogu režirati i producirati glazbene spotove te glumiti u njima uz igračke LEGO® VIDIYO™ Bandmates (43101) i aplikaciju VIDIYO. Preuzmite besplatnu aplikaciju LEGO® VIDIYO™ i skenirajte figuricu te BeatBite za posebne efekte.
• Djeca će se obradovati kada vide kako njihov lik oživljava u glazbenom spotu koji su sami režirali, producirali i u kojemu glume. Uz svakog Bandmatea dolaze 3 BeatBita koje je moguće skenirati u aplikaciji za otključavanje posebnih efekata u spotu, kao što su zvučni efekti ili promjene odjeće.
• Djeca mogu sakupiti 92 BeatBita i uživati u stvaranju zbirke. Figurice VIDIYO™ Bandmatea otvaraju svijet prilagodbi i kreativne igre u aplikaciji, pa su savršen blagdanski poklon za dječake i djevojčice od 7 godina i starije koji vole glazbu i nastupe.
• Aplikacija LEGO® VIDIYO™ ima mnogo sigurnosnih značajki za zaštitu na internetu, među ostalim i roditeljsku kontrolnu ploču, anonimna korisnička imena i moderirane komentare. Sve tajanstvene kutije sadrže figuricu Bandmatea iz 1. serije, 2 nasumce odabrana BeatBita, 1 posebni BeatBit, 1 dodatak, pozornicu od kocaka s prostorom za 3 BeatBita, upute i kolekcionarsku brošuru.
• Aplikacija LEGO® VIDIYO™ kompatibilna je s odabranim uređajima sa sustavima iOS i Android. Provjerite kompatibilnost na stranici www.LEGO.com/devicecheck.
• Djeca trebaju tražiti dozvolu roditelja prije nego što se spoje na internet. Kompleti iz serije LEGO® VIDIYO™ donose novo iskustvo društvene igre uz koje dječaci i djevojčice postaju redatelji, producenti i zvijezde dok stvaraju i dijele vlastite glazbene spotove.
• LEGO® dijelovi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni te se pouzdano spajali svaki put. Tako je još od 1958. LEGO® dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju visoke globalne standarde sigurnosti.

Set sadrži: 11 dijelova
Preporučena dob: 7+ godina


Tip proizvoda LEGO VIDIYO™
Brand LEGO®
Dobna Granica 7+
Namijenjeno za Djevojčice
Tema Vidiyo