text.skipToContent text.skipToNavigation

Osvojene nagrade

Best buy 2022 najbolja internet trgovina ekupi

Best Buy Award 2022/2023

2022. godinu obilježili smo prestižnom nagradom  Best Buy Award! Certifikatom i medaljom označavaju se proizvodi, usluge i drugi subjekti na tržištu koji nude najbolji omjer cijene i kvalitete. Status mogu dobiti samo proizvodi i usluge koji u istraživanju osvoje prvo mjesto u svojoj kategoriji. Stoga s ponosom predstavljamo da je eKupi dobitnik Best Buy Award medalje za „Najbolji omjer cijene i kvalitete“ u kategoriji „Internet trgovina općenito“ prema glasovima kupaca za poslovanje u 2022. godini.

Best Buy Award 2022/2023 - Za kupovinu bijele tehnike i malih kućanskih aparata

2022. godinu obilježili smo prestižnom nagradom  Best Buy Award! Certifikatom i medaljom označavaju se proizvodi, usluge i drugi subjekti na tržištu koji nude najbolji omjer cijene i kvalitete. Status mogu dobiti samo proizvodi i usluge koji u istraživanju osvoje prvo mjesto u svojoj kategoriji. Stoga s ponosom predstavljamo da je eKupi dobitnik Best Buy Award medalje za „Najbolji omjer cijene i kvalitete“ za kupovinu bijele tehnike i malih kućanskih aparata prema glasovima kupaca za poslovanje u 2022. godini.

Best buy 2022 najbolja internet trgovina za kupovinu bijele tehnike i malih kućanskih aparata
Best buy 2020 najbolja internet trgovina ekupi

Best Buy Award 2020/2021

2020. godinu obilježili smo prestižnom nagradom  Best Buy Award! Certifikatom i medaljom označavaju se proizvodi, usluge i drugi subjekti na tržištu koji nude najbolji omjer cijene i kvalitete. Status mogu dobiti samo proizvodi i usluge koji u istraživanju osvoje prvo mjesto u svojoj kategoriji. Stoga s ponosom predstavljamo da je eKupi dobitnik Best Buy Award medalje za „Najbolji omjer cijene i kvalitete“ u kategoriji „Internet trgovina općenito“ prema glasovima kupaca za poslovanje u 2020. godini.

Web Champion 2019.

Na najvećoj regionalnoj ecommerce konferenciji " Ecommerce Day 2019." za prestižne titule Web trgovaca 2019. godine natjecalo se rekordnih 195 internet trgovina, a nagrada struke stigla je u naše ruke! eKupi je zaslužio prestižnu titulu  Web Championa dodijeljenu od strane stručne komisije, koja je prepoznala izvrsnost u svim segmentima naše internet trgovine!

Nagrada komisije najbolji web trgovac web shop ekupi
Best buy award najbolja internet trgovina ekupi

Best Buy Award 2018/2019

2018. godinu obilježili smo prestižnom nagradom  Best Buy Award! Certifikatom i medaljom označavaju se proizvodi, usluge i drugi subjekti na tržištu koji nude najbolji omjer cijene i kvalitete. Status mogu dobiti samo proizvodi i usluge koji u istraživanju osvoje  prvo mjesto u svojoj kategoriji, stoga s ponosom predstavljamo da je eKupi dobitnik Best Buy Award medalje za „ Najbolji omjer cijene i kvalitete“ u kategoriji „Internet trgovina općenito“ prema glasovima kupaca za poslovanje u 2018. godini.

Web shopping mall 2017.

Zahvaljujući glasovima preko 20.000 korisnika, u konkurenciji više do 50 najpoznatijih web trgovina u Hrvatskoj nagrađeni smo sa titulom "Web shopping mall" za poslovanje u 2017. godini. U 2017. stekli smo i nacionalnu oznaku povjerenja " CERTIFIED SHOP" koja nas uvrštava među web trgovce vrijedne povjerenja. Oznaka znači da su nam kupci iskazali povjerenje i da je naša web trgovina usklađena s nacionalnim EU standardima online kupovine. Zajedno sa CERTIFIED SHOP osigurali smo i europsku oznaku povjerenja " EMOTA" koja nam omogućuje prepoznatljivost i na međunarodnoj razini.

Category award najbolja web shopping mall ekupi
Titula najbolja web trgovina ekupi
Web trgovac godine 2016 ekupi

Web trgovac godine 2016.

U konkurenciji od 50 najvećih web trgovina u Hrvatskoj, osvojili smo titulu " Web trgovac godine" za 2016. godinu. Uz "Web trgovca godine", osvojili smo i nagradu " Najbolji internet trgovački centar" za poslovanje u 2016. godini.

Best Buy Award 2014/2015

eKupi je dobitnik Best Buy Award medalje za „ Najbolji omjer cijene i kvalitete“ u kategoriji „Internet trgovina“ prema glasovima kupaca za poslovanje u 2014. godini.

Zahvaljujući izvrsnosti u radu i orijentaciji prema kupcu, osvojili smo i titulu " Web trgovac godine" za 2014. godinu. Osim ukupne pobjede za "Web trgovca godine", osvojili smo i nagradu za " Najbolji trgovački centar online" za 2014. godinu. No, to nije sve. Uz ove nagrade, glasali ste za nas i u kategoriji " Pouzdani trgovac" za 2014. pa ponosno nosimo i tu titulu.

Pouzdana i sigurna online shop ekupi

Hvala svima koji su glasali i koji nas godinama prate!