Windows 10 - eKupi.hr - Vaša internet trgovina
01 333 8888
Katalog proizvoda
  
Microsoft premiumMicrosoft modernMicrosoft gamingMicrosoft periferijaMicrosoft OfficeMicrosoft WindowsKupi Microsoft Windows 10

Kupite Windows 10

Windows_Homepage_v31_1920_IC_07.jpg
Windows 10 je najbolji Windows ikad, a puna verzija dostupna je kao i inače. Nabavite Windows i postanite produktivniji.

Značajke sustava Windows 10 postaju vaš partner u postizanju onoga što želite. Samo neke od njih su brže pokretanje računala, poznati, ali prošireni izbornik Start te izvrsni novi načini za obavljanje stvari čak na nekoliko uređaja. Svidjet će vam se i inovativne značajke poput potpuno novog preglednika osmišljenog za aktivnosti na mreži. 

Office vas prati ma kamo pošli

Od radnog mjesta do omiljenog kafića, ostanite povezani s svime što vam važno – s prijateljima, obitelji i projektima na svim uređajima.

Aplikacije sustava Office optimizirane za upravljanje dodirom.

Koristite upravljanje dodirom za čitanje, uređivanje, zumiranje i navigaciju. Pišite bilješke ili stvarajte primjedbe pomoću digitalnog rukopisa.

Objedinite sve pomoću prostora za pohranu u oblaku na servisu OneDrive.

Jednostavno spremajte datoteke na prostor za pohranu u oblaku i prelazite s jednog uređaja na drugi ne propuštajući baš ništa. Aplikacije sustava Office nastavljaju tamo gdje ste stali, neovisno o tome koji ste uređaj koristili.Savršen uz Windows 10

Image_OfficeMoves_713x361.png
Office 2016 uz Windows 10 najpotpunije je rješenje za produktivnost na svijetu.  


Hello - Jedanput recite "Hello" i Windows će vas prijaviti na PC i u Office – sve u jednom jednostavnom koraku. 

Cortana - Dodajte Cortanu u Office da biste bili produktivniji. Dopustite Cortani da vam uz integraciju sa sustavom Office 365 pojednostavni zadatke kao što je priprema za sastanak.

Aplikacije sustava Office Mobile  - Aplikacije sustava Office Mobile u sustavu Windows 10 prilagođene su upravljanju dodirom, brze i optimizirane za rad u pokretu. 

Najbolje aplikacije su izrađene za rad

Windows_Homepage_v31_1920_AppsForDoing_1040x585_hr-HR.jpg
Brzo nabavite svoje favorite u Windows trgovini, jedinstvenom mjestu za nabavu na PC-ju, tabletu, telefonu i konzoli Xbox One. Jednostavno pronađite i dohvatite popularne, besplatne i plaćene aplikacije, softver stolnog računala, PC i Xbox igre, filmove, TV emisije i posljednju glazbu. 

Uživajte u iskustvu jedinstvenog mjesta za kupnju na svakom Windows 10 uređaju. Pretražite Windows trgovinu na svom PC-u, tabletu ili telefonu i jednostavno preuzmite odličan digitalni sadržaj uklučujući aplikacije, igre, glazbu, filmove i tv emisije.
Pogledaj sve Windows aplikacije

Periferija

Windows