text.skipToContent text.skipToNavigation

RURIS motorni trimer za travu 1.7KS - 430CIDEK000365626

Cijena
1.729,00 kn
Motorni trimer-kosu Ruris 430C pokreće Khumma motor od 1.7KS i 42,7 kubika. Khumma motori su visokokvalitetni motori rađeni po licenci za tvrtku Ruris koja ih ugrađuje u na kosilice I trimere u...

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 04.03.2021

Motorni trimer-kosu Ruris 430C pokreće Khumma motor od 1.7KS i 42,7 kubika.
Khumma motori su visokokvalitetni motori rađeni po licenci za tvrtku Ruris koja ih ugrađuje u na kosilice I trimere uz TEZ i Kawasaki motore.
Ovaj trimer sa dvotaktnim motorom zadovoljit će većinu korisnika te isporučuje dovoljno snage za nesmetanu košnju trave okućnice, vrta i grmova.
Ruris430C omogućuje svakom korisniku jednostavno korištenje čak i ako nema puno iskustva u upravljanju trimerom.
Bogata oprema koja se isporučuje uz ovaj trimer čini ovaj proizvod najboljim izborom za svakoga tko želi pozdan trimer za košnju sa gotovo svim dodacima potrebnim za rad.
Sadržaj pakiranja uz trimer sadrži glavu sa najlonskom niti,trokraki nož za zahtjevnije poslove košnje,zaštitne naočale i dvostruki pojas za trimer koji je snažan, udoban i izdržljiv.
Pogodan je za intenzivnu uporabu s bilo kojim modelom motorne kose. Kabelski snop je podesiv, ovisno o veličini korisnika i kosilice. Kosilica se može jednostavno objesiti pomoću mehanizma, a otključavanje je iznimno jednostavno.
Za sve Rurisove motorne strojeve preporučamo visokokvalitetna motorna I pogonska ulja iz vlastitog asortimana pakirana u limenoj ambalaži kao bi im kvaliteteta u svakom trenutku bila postojana neovisno o uvjetima skladištenja.
Ruris ulja su dodatno jamstvo da će vaši strojevi raditi besprijekorno!
Tip motora dvotaktni
Zapremnina spremnika goriva 0.9 l
Snaga motora 1.7 KS
Zapremnina motora 43 ccm
Tip ručke U
Maks. radna širina 25 mm
Brand Ruris
Jamstvo 2 god
Tip proizvoda Motorni trimeri
Masa 8 kg