text.skipToContent text.skipToNavigation

SHR Tesa SQT105-AWP Black Metallic sudoperID EK000317894

SHR Tesa SQT105-AWP Black Metallic sudoperID: EK000317894

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate!

Cijena
212,23 €

1.599,05 kn

SHR sudoperi odlični su cijenom i kvalitetom. Čvrstoća i kvaliteta SHR sudopera iznad je konkurentskih sudopera u istom cjenovnom rangu. Odlično će se uklopiti u modernu ili u kuhinju tradicionalno...  Saznaj više

Besplatna dostava

Jamstvo: 5 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

SHR sudoperi odlični su cijenom i kvalitetom. Čvrstoća i kvaliteta SHR sudopera iznad je konkurentskih sudopera u istom cjenovnom rangu. Odlično će se uklopiti u modernu ili u kuhinju tradicionalnog dizajna. Dugotrajnost, lakoća održavanja, otpornost na oštećenja i nadasve povoljna cijena u usporedbi s konkurencijom glavne su značajke SHR sudopera - Aquasanita. Koristeći posebnu metodu miješanja i kalupljenja, krajnji rezultat su sudoperi izuzetno otporni na oštećenja, promjene temperatura i imaju vrlo glatku površinu koju je izuzetno lako održavati.

KOMPOMENTE:
Svjesni da je jedini pravi put ka uspjehu kvalitetan proizvod i zadovoljstvo krajnjeg korisnika, Aquasanita konstantno poboljšava svoje proizvodne linije te pronalazi nove načine poboljšanja materijala i njegovih karakteristika.
Formula i način vezanja materijala, odabir njegovih komponenti, razvoj kalupa i organizacija proizvodnih pogona, ostavljena je na brigu najvećim njemačkim stručnjacima u tom području.
Kompozitni AquaSanita granit zapravo je spoj nekoliko glavnih elemenata. Kvarca (80%), visokokvalitetnog polimera (15%) te pigmenata boja i drugih komponenti bitnih za stvaranje čvrste, neporozne, otporne i glatke površine.

KVALITETA:
Neporoznost materijala dobiva se korištenjem visokokvalitetnih polimera koji stvaraju nepropusnu ovojnicu oko svakog pojedinog zrna kvarca. Kako bi se navedeni proces pravilno izvršio, Aquasanita koristi posebne procese miješanja i povezivanja pigmenata boje.
Svaki proizvedeni sudoper dodatno prolazi kroz niz provjera kako bi se utvrdila njegova ispravnost. Prije završne obrade na CNC robotu, prije skladištenja sudopera i netom prije isporuke klijentu. Gotovo da i ne postoji mogućnost da sudoper bude isporučen sa bilo kakvom proizvodnom greškom.

SHR Tesa SQT105-AWP
Varijanta: Black Metallic
Materijal: Granitni kompozit
Ormarić za ugradnju: 60 cm
Dubina bazena: 200 mm
Pozicija bazena: Reverzibilan
Montaža: Na radnu ploču
Rupa za slavinu: Da
Promjer izljeva: 3,5"
U isporuci: Odvodna garnitura sa daljinskim upravljanjem odvoda

Garancija na sve SHR sudopere od proizvođača AQUASANITA je 5 godina od trenutka kupovine, a jamči potrošačima da će sudoper besprijekorno funkcionirati dugi niz godina.
Sudoperi dolaze iz Litve, a preko 70% proizvedenih sudopera izvozi se diljem Europe.
Sudoperi su kvalitetno izrađeni i pakirani po Europskim standardima, a materijal od kojih su izrađeni potpuno je u skladu s Europskim normama za zaštitu okoliša.
Tip proizvoda Sudoperi
Brand SHR
Jamstvo 5 god
Boja Crna
Širina 50 cm
Dubina 20 cm
Dužina (cm) 78 cm
Rupa za slavinu Da
Oblik sudopera Kvadratni
Materijal Granitni kompozit