text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Super Heroes Batmobile™: Potjera za Jokerom 76119IDEK000342283

269,00 kn
Cijena
229,00 kn
Crvena uzbuna! Joker™ stvara probleme u centru GOTHAMA, uskoči u Batmobil™ s LEGO® Batmanom i ulovi ga. Postigni maksimalnu brzinu i zavrti ispušne plamenove i simbole šišmiša na kotačima. Rasklopi...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Crvena uzbuna! Joker™ stvara probleme u centru GOTHAMA, uskoči u Batmobil™ s LEGO® Batmanom i ulovi ga. Postigni maksimalnu brzinu i zavrti ispušne plamenove i simbole šišmiša na kotačima. Rasklopi skrivene pucače i ispali. Izbjegni Jokerov LEGO pucač, a onda iskoči iz Batmobila i potrči za njim niz ulicu. Moraš uhvatiti nacerenog superzlikovca prije nego što napravi još veći kaos!

• Komplet za igru sa superjunacima sadrži 2 nove LEGO® figurice iz lipnja 2019.: Batmana i Jokera.
• Batmobile ima kokpit za figuricu, koji se može otvoriti, s detaljnom nadzornom pločom, 2 skrivena rasklopiva pucača, haubu koja se otvara s motorom od kocaka, automatsku rotirajuću ispušnu cijev, naplatke kotača sa simbolom šišmiša, 2 batwinga te prozirne žute i crvene elemente svjetla.
• Ispušna cijev vrti se kada se auto gura.
• Komplet za igru iz serije LEGO® Batman™ sadrži Jokerov pucač i 10 odabranih elemenata šišmiša za prilagodbu modela, figurica i oružja.
• Fora igračka za djecu najbolji je superjunački dar za obožavatelje Batmana.
• U aplikaciji LEGO® Life pronađite intuitivne Upute PLUS za slaganje za ovaj superjunački komplet. Uz njih čak i mlađi graditelji mogu lako slagati uz jednostavno približavanje, rotaciju i nevidljivi način rada za vizualizaciju tvorevina.
• Batmobile je visok više od 7 cm, dug 24 cm, a širok 6 cm.

Set sadrži 342 dijela.
Preporučena dob: 7+ godina.
Tema Super Heroes
Dobna Granica 7+
Brand LEGO®
Tip proizvoda LEGO Super Heroes