text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Super Heroes Bitka s Molten Manom 76128IDEK000342290

269,00 kn
Cijena
229,00 kn
Pridruži se Spider-Manu i Mysteriju u žaru borbe i zaustavite Molten Mana u pokušaju topljenja cijelog grada! Opasna lava Molten Mana prekriva sve, od automobila do semafora. Pobjegni od velikih ka...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Pridruži se Spider-Manu i Mysteriju u žaru borbe i zaustavite Molten Mana u pokušaju topljenja cijelog grada! Opasna lava Molten Mana prekriva sve, od automobila do semafora. Pobjegni od velikih kandži vatrenog čudovišta i izbjegni hice iz brzog pucača. Izbaci paučju mrežu i obori Molten Mana, a onda ugasi sve požare vatrogasnim aparatom vatrogasca!

• Komplet za slaganje sa Spider-Manom sadrži 3 figurice iz Marvelova svijeta: Spider-Mana, Mysteria i vatrogasca.
• Figura Molten Mana za slaganje ima glavu, ruke i noge sa zglobovima koji se mogu saviti, kandže kojima može stisnuti, 6 brzih pucača, predmete koji se tope i mogu se sastaviti, kao što su pola automobila, ulična svjetiljka i semafor, lanac, elemente užarene lave i više točaka za dodavanje figurica.
• Komplet sa Spider-Manom sadrži oružje figurica, uključujući Spider-Manov paket mreže i Mysteriove energetske elemente.
• Dodaci uključuju protupožarni aparat vatrogasaca koji se može složiti za kreativnu igru.
• Figurica Marvelova Spider-Mana ima novi ukras za crno-sivo špijunsko odijelo iz svibnja 2019. i figuricu Mysteria, također novost iz svibnja 2019.
• Odglumi uzbudljive scene iz filma Spider-Man: Far From Home uz igračku za kreativno slaganje.
• Kombiniraj s kompletima 76129 Napad Hydro-Mana i 76130 Starkov mlažnjak i napad dronova za još više akcije sa Spider-Manom.
• Akcijska figura za slaganje Molten Man visoka je više od 18 cm kada stoji.

Set sadrži 294 dijela.
Preporučena dob: 7+ godina.
Tema Super Heroes
Dobna Granica 7+
Brand LEGO®
Tip proizvoda LEGO Super Heroes