text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Super Heroes Iron Manovo skladište odijela 76167IDEK000335789

249,00 kn
Cijena
219,00 kn
Moraš brzo reagirati kad dva agenta A.I.M.-a provale i napadnu Tonyja Starka, raznesu njegovo superjunačko odijelo i unište prototip Iron Mana. Zlikovci ga zatiču u garaži, popravlja hot rod i jede...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Moraš brzo reagirati kad dva agenta A.I.M.-a provale i napadnu Tonyja Starka, raznesu njegovo superjunačko odijelo i unište prototip Iron Mana. Zlikovci ga zatiču u garaži, popravlja hot rod i jede hamburger. Može li Tony na vrijeme ući u odijelo Iron Mana? S pomoću funkcija pucanja auta, energije odijela i svih svojih superjunačkih vještina otjeraj zlikovce!

• Komplet LEGO® Marvel Avengers Iron Manova odijela (76167) pun je mogućnosti za maštovitu igru za djecu od 7 godina i stariju. U svestranom kompletu igračaka mladi superjunaci mogu sudjelovati u Iron Manovim pustolovinama.
• Sadrži figuricu Tonyja Starka, 2 odijela Iron Mana, 2 neprijateljska agenta A.I.M.-a i hot rod koji Tony treba popraviti i voziti. Kao i u filmovima, ovdje je i minijaturni prototip Iron Mana te hamburger za obrok.
• Kada negativci provale u Iron Manovu zgradu, djeca moraju primijeniti funkcije pucanja hot roda, snažne napade Iron Manova odijela i sve svoje superjunačke moći da spase njega, njegovo odijelo i vrijedni prototip Iron Mana.
• Komplet igračaka za slaganje za obožavatelje Marvela pun je zabavnih značajki i sjajnih dodataka za maštovitu igru i superjunačku akciju, pa je savršen božićni dar ili rođendanski poklon za djecu od 7 godine i stariju.
• Prostorija s odijelima visoka je više od 8 cm, a hot rod dug je 10 cm, pa ovaj komplet za igru potiče na epske superjunačke pustolovine i dojmljiv je ukras u dječjoj sobi.
• Baterije nisu potrebne. Dječja mašta odmah dobiva krila kada sastavljaju igračku i aktivno se igraju njome, kada i gdje god žele.
• Uz jasne upute djeca odmah mogu pokazati kreativnost. Jednostavni priručnik, uz fora likove, zabavne elemente i poznatu filmsku lokaciju, jamči najveću zabavu slaganja i igre svaki put.
• Kompleti za igru iz serije LEGO® Marvel Avengers oživljavaju akciju iz Marvelovih filmova, potiču maštovitu igru glume superjunaka kolekcionarskim figuricama, modelima vozila, oružjem i uređajima.
• LEGO® kompleti za slaganje ispunjavaju najviše standarde industrije još od 1958., što znači da su sve LEGO igračke skladne i kompatibilne te da se savršeno spajaju i razdvajaju svaki put.
• U grupaciji LEGO bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo svoje kocke i dijelove kako bismo zajamčili da svi LEGO® kompleti za igru za djecu ispunjavaju najviše standarde sigurnosti i kvalitete na svijetu.

Set sadrži 258 dijelova.
Preporučena dob: 7+ godina.
Tema Super Heroes
Dobna Granica 7+
Brand LEGO®
Tip proizvoda LEGO Super Heroes