text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Super Heroes Potjera za Jokerom na triciklu 76159IDEK000335764

399,00 kn
Cijena
359,00 kn
FIJUUUU! JOKER™ juri kroz grad na čudovišnom triciklu. Tricikl ima fora oružje i plamenove koji izlaze iz ispušne cijevi, pa se čak i on smije! Ali nevjerojatni Batmobile™ brzo mu se približava. Ha...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 11.05.2021

FIJUUUU! JOKER™ juri kroz grad na čudovišnom triciklu. Tricikl ima fora oružje i plamenove koji izlaze iz ispušne cijevi, pa se čak i on smije! Ali nevjerojatni Batmobile™ brzo mu se približava. Harley Quinn™ stiže, zamahuje golemim čekićem, a Robin™ je pokušava zaustaviti dok juri na motociklu. Ali JOKER krade motor Batmobilea i ugrađuje ga u tricikl! Hoće li pobjeći? Samo ti možeš odlučiti.

• Nevjerojatni komplet LEGO® DC Batman™ Potjera za Jokerom na triciklu (76159) donosi akciju borbe Batmana i JOKERA, slavna vozila, sjajno oružje i superfora elemente malim obožavateljima Batmana.
• Sadrži 4 figurice i Batmobile™, s kabinom koja se otvara za figuricu Batmana i motorom koji se može ukloniti. JOKEROV tricikl ima usta razvučena u strašni osmijeh koja se otvaraju i zatvaraju kada se tricikl pomiče.
• Djeca razvijaju vještine dok uživaju u beskrajnoj aktivnoj igri dotjeranim vozilima, glume bitke uz figurice, fora oružje i dodatke, a onda premještaju motor Batmobilea u JOKEROV tricikl.
• Tražite izvrstan poklon za djecu koja vole aute i igračke iz filmova o Batmanu? Bilo da su obožavatelji DC-ovih stripova, auta na daljinsko upravljanje ili Batmobilea, komplet za igru iz serije LEGO® Batman sjajan je poklon za djecu od 7 godina i stariju.
• LEGO® Batmobile™ dug je više od 16 cm, pa je ovaj sjajni komplet za igru dovoljno velik za legendarne pustolovine, a dovoljno malen da mališani mogu uživati u dugoj aktivnoj zabavi.
• Popularna igračka s Batmanom ne treba baterije da bi radila, pokreće je dječja mašta! Budući da maštovita zabava počinje čim otvore kutiju, LEGO® komplet za igru sjajan je poklon za rođendan ili blagdane.
• Jednostavne upute dolaze u kompletu, pa djeca mogu sastavljati, igrati se i beskrajno uživati u svim elementima ovog svestranog kompleta za igru.
• Kompleti za igru iz serije LEGO® DC Batman™ donose superjunačku akciju iz filmova u domove djece. Uz nevjerojatne likove, vozila, naprave i oružje obožavatelji mogu postati dio filmske akcije s Batmanom i stvarati vlastite maštovite pustolovine.
• Sve LEGO® igračke za slaganje ispunjavaju najviše standarde industrije još od 1958. kako bismo bili sigurni da su skladne i kompatibilne te da se savršeno spajaju i razdvajaju svaki put.
• LEGO® kocke i dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da nova igračka vašeg djeteta ispunjava najviše standarde sigurnosti i kvalitete na svijetu.

Set sadrži 440 dijelova.
Preporučena dob: 7+ godina.
Tema Super Heroes
Dobna Granica 7+
Brand LEGO®
Tip proizvoda LEGO Super Heroes