text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO City Arena za vratolomije 60295ID EK000410398

LEGO City Arena za vratolomije 60295ID: EK000410398

Cijena
699,00 kn
Pokreni motocikl sa zamašnjakom i kreni prema LEGO® City Areni za vratolomije. Televizijske zvijezde iz serije LEGO City Alex, Ann i Dynamo Doug čekaju da im se pridružiš u uzbudljivim vratolomijam...  Saznaj više

Dostavljamo već od 29.06.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Pokreni motocikl sa zamašnjakom i kreni prema LEGO® City Areni za vratolomije. Televizijske zvijezde iz serije LEGO City Alex, Ann i Dynamo Doug čekaju da im se pridružiš u uzbudljivim vratolomijama.
Vozi čudovišne kamione koji prave salta i gaze aute pa lansiraj motocikl sa zamašnjakom kroz vatreni obruč s vrtećim raketama! Izvodi napete trikove pred televizijskom kamerom i ruši rekorde skokovima da osvojiš zlatni pehar na pobjedničkom podiju!


• Pripremite sve za akcijsku igru u kompletu igračaka LEGO® City Arena za vratolomije (60295) s mnogo rekvizita i izazova za napeta natjecanja i zapanjujuće izvedbe.
• Što je u kutiji? Sve što djeca trebaju da sastave 2 čudovišna kamiona, 2 auta s krovovima koji se mogu urušiti, vatreni obruč, motocikl s pogonom na zamašnjak, štand s hotdogovima, podij, 6 figurica i drugo.
• Djeca mogu uprizoriti sjajne izvedbe i natjecanja s motociklom na zamašnjak i 2 čudovišna kamiona koja gaze aute. Kombinirajte ovaj komplet s drugima iz serije LEGO® City Stuntz za još više zabave!
• Dojmljiv poklon za rođendan ili u bilo kojoj drugoj prigodi za djecu i ljubitelje vratolomija od 6 godina i starije.
• Sastavljeni čudovišni kamion visok je više od 11 cm, dug 14 cm, a širok 9 cm.
• Baterije nisu potrebne. Arenu za vratolomije pokreću tehnologija sa zamašnjakom i dječja mašta.
• Sadrži tiskani priručnik za slaganje i Instructions PLUS, dio besplatne aplikacije LEGO® Building Instructions za pametne uređaje. Interaktivni priručnik za slaganje pomaže djeci da postanu majstori graditelji.
• U kompletima iz serije LEGO® City Stuntz djeca su u središtu radnje uz fora modele vozila i zabavne likove koji potiču smišljanje maštovitih priča i igru pretvaranja temeljenu na scenama iz stvarnog života.
• Svi sastavni dijelovi iz serije LEGO® City ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili kompatibilni i pouzdano se spajali i razdvajali svaki put.
• Kocke i dijelove iz serije LEGO® City bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti.

Set sadrži: 668 dijelova
Preporučena dob: 6+ godina
Tip proizvoda LEGO City
Brand LEGO®
Dobna Granica 6+
Namijenjeno za Dječake
Tema City Stuntz