text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO City Dan u školi 60329ID EK000420096

LEGO City Dan u školi 60329ID: EK000420096

459,00 kn
Cijena
399,00 kn
Uhvati autobus za zabavan dan u školi s likovima iz televizijske serije LEGO® City Billyjem i Maddy. Pazi na dijete na BMX-u koje juri biciklističkom stazom! Spusti rampu za invalidska kolica i pom...  Saznaj više

Dostavljamo već od 20.05.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Uhvati autobus za zabavan dan u školi s likovima iz televizijske serije LEGO® City Billyjem i Maddy. Pazi na dijete na BMX-u koje juri biciklističkom stazom! Spusti rampu za invalidska kolica i pomozi učeniku da izađe, a onda prošeći do školskog dvorišta. Pokušaj se popeti uza zid ili odigrati školicu prije nastave glazbene kulture, na kojoj možeš zasvirati bubnjeve. Škola je baš fora!

• Školski komplet igračaka iz serije LEGO® City za djecu od 6 godina i stariju – komplet igračaka LEGO City Dan u školi (60329) pun je detalja za maštovitu igru.
• Što je u kutiji? – Sve što djeca trebaju da sastave školsku zgradu na dvije razine, model školskog autobusa, autobusnu postaju, bicikl i 7 figurica, uključujući 2 lika iz televizijske serije LEGO® City, te figuru vjeverice.
• Kreativna igra za djecu – škola ima dvije učionice s opremom za maštovitu igru, uključujući Bunsenov plamenik, kostur, stolove, ploču, gitaru, bubnjeve i mikrofon.
• Poklon za posebne prigode – LEGO® igračka za djecu može biti dar za rođendan, blagdane ili iznenađenje za bilo koji drugi dan za male LEGO graditelje od 6 godina i starije.
• Škola izgrađena za igru – sastavljena školska zgrada visoka je više od 15 cm, široka 27 cm, a duboka 25 cm.
• Sadrži dodatke za LEGO® figurice – školski komplet igračaka sadrži zabavne dodatke za figurice za maštovitu igru, uključujući fotoaparat, ruksake, gitaru i palice za bubnjeve.
• U kompletu je i interaktivni digitalni priručnik za slaganje – dok slažu, djeca mogu približavati, okretati i pregledavati modele iz svih kutova u aplikaciji LEGO® Building Instructions na pametnim telefonima i tabletima.
• Djeca uče dok se igraju – djeca razvijaju samopouzdanje i ključne životne vještine dok slažu i igraju se.

Set sadrži: 433 dijela.
Preporučena dob: 6+ godina.
Tip proizvoda LEGO City
Brand LEGO®
Dobna Granica 6+
Namijenjeno za Dječake
Tema City Town