text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO City Vatrogasna brigada u centru 60216ID EK000322521

LEGO City Vatrogasna brigada u centru 60216ID: EK000322521

Ovaj vikend odigraj ASA iz rukava.
Kupko dijeli kodove za popust. Saznaj više.
Akcija traje od 12.8. u 9h do 16.8.2022. u 9h ili za prvih 1.000 kupaca.

Cijena
749,00 kn
Uzmi vatrogasnu opremu, vrijeme je da izvučeš situaciju! Građevinski radnici iz LEGO® Cityja slučajno su srušili uličnu svjetiljku i izazvali požar na gradilištu u centru. Uključi svjetla i sirene ...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Uzmi vatrogasnu opremu, vrijeme je da izvučeš situaciju! Građevinski radnici iz LEGO® Cityja slučajno su srušili uličnu svjetiljku i izazvali požar na gradilištu u centru. Uključi svjetla i sirene vatrogasnog kamiona s ljestvama i pojuri na mjesto događaja. Hej, bilo bi dobro da dizalicom makneš taj pokretni zahod s puta. Opa! Ups, oprosti! Pouzdanom vatrogasnom sjekirom reži daske kako bi se vozilo na daljinsko upravljanje R.O.S.-T3 moglo boriti s plamenom. Razvuci ljestve i vodenom se crpkom bori protiv vatre na krovu goruće zgrade. Možeš li ugasiti vatru prije nego što izmakne kontroli? Traje još jedan uzbudljiv dan u životu LEGO City vatrogasaca!

• Sadrži 7 figurica iz serije LEGO® City: 2 građevinska radnika, pilota i 4 vatrogasca.
• Komplet kreativnih igračaka sadrži zgradu na 3 kata s krovom, građevinsko zemljište s ogradom, držače alata, svjetiljku koja pada i prijenosni zahod kojemu se može skinuti gornji i prednji dio te samostojeću dizalicu s rotirajućom rukom i funkcionalnim vitlom s kukom.
• Komplet za slaganje sadrži i veliki vatrogasni kamion s ljestvama i svjetlosnom i zvučnom kockom iz siječnja 2019., produžive stabilizatore, skladište koje se otvara bočno i sprijeda, produžive ljestve koje se okreću oko svoje osi te vatrogasno crijevo sa sustavom crpke iz siječnja 2019. i ima funkciju „vodenog mlaza”.
• Sjajni komplet sadrži i vatrogasni helikopter za spašavanje s kokpitom koji se otvara, funkcionalnim rotorima i trostrukim pucačem iz siječnja 2019., vozilo na daljinski upravljač R.O.S.-T3 s produživim grabilicama i bacačem elemenata iz siječnja 2019. te vatrogasni motocikl.
• Dodatni elementi uključuju 2 svjetla za upozorenje, radio, 2 kompleta opreme protiv dima, 12 vodenih elemenata, bušilicu, sendvič, 2 boce za vodu, daljinski upravljač za dizalicu, 2 vatrogasne sjekire koje su izašle u siječnju 2019. te daljinski upravljač za vozilo R.O.S.-T3 te 9 vatrenih elemenata koji padaju i mogu se sastaviti.
• Zaljuljaj dizalicu i podigni prijenosni zahod vitlom.
• Pritisni svjetlosnu i zvučnu kocku na vatrogasnom kamionu s ljestvama dok juriš s vatrogascima prema požaru.
• Podigni ljestve i stisni mjehove da ispališ vodene elemente i srušiš vatrene elemente.
• Napuni i pritisni klipove na trostrukim pucačima helikoptera i vozila na daljinsko upravljanje R.O.S.-T3 i pomozi u bitki s plamenom.
• Nevjerojatni komplet sadrži više od 900 dijelova.
• Zgrada s građevinskim zemljištem, uključujući svjetiljku i prijenosni zahod, visoka je više od 27 cm, široka 22 cm, a duboka 12 cm.
• Vatrogasni kamion s ljestvama visok je više od 8 cm, dug 39 cm, a širok 6 cm.
• Dizalica je visoka više od 24 cm, duga 21 cm, a široka 11 cm.
• Helikopter je visok više od 8 cm, dug 19 cm, a širok 4 cm.

Set sadrži 943 dijela.
Preporučena dob: 6+ godina.
Tip proizvoda LEGO City
Brand LEGO®
Dobna Granica 6+
Namijenjeno za Dječake
Tema City Fire