text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Minecraft Bitka za redstone 21163ID EK000322486

LEGO Minecraft Bitka za redstone 21163ID: EK000322486

Uz kupnju bilo kojeg LEGO® seta u minimalnom iznosu od 399 kn, na poklon dobivate LEGO® Božićnog pingvina! Vrijedi od 28.11. do 11.12.2022. ili do isteka zaliha.

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate!

Cijena
419,90 kn

55,73 €

Strašno čudovište od redstonea i golem od redstonea lutaju Nadzemljem! Pripremi sjekiru za borbu. Srećom, Hex, Hedwig, Hal i Valorie sudjeluju u borbi uz kasicu prasicu koja puca od plijena!  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Strašno čudovište od redstonea i golem od redstonea lutaju Nadzemljem! Pripremi sjekiru za borbu. Srećom, Hex, Hedwig, Hal i Valorie sudjeluju u borbi uz kasicu prasicu koja puca od plijena!

• Prenesite zabavu igre Minecraft™ Dungeons u stvarni svijet uz komplet LEGO® Minecraft Bitka za redstone (21163). Igrači stvaraju vlastite pustolovine iz igre Dungeons sa slavnim likovima i pomičnim divovima.
• U kompletu dolaze 4 junaka svijeta Minecraft™, Hex, Hedwig, Hal i Valorie, veliko čudovište od redstonea i golem od redstonea te mnogo fora oružja iz Minecrafta.
• Neograničena akcija, uzbuđenje i pustolovine čekaju djecu kada se suoče s čudovištem i golemom od redstonea i pridruže se junacima Minecrafta u borbi protiv podanika Arch-Illagera.
• Tražite novu igračku iz igre Minecraft™ za djecu od 8 godina i stariju? Svestrani komplet iz serije LEGO® Minecraft Dungeons sjajan je rođendanski poklon za djecu koja traže nove načine igranja omiljene igre.
• Igrači mogu slagati, igrati se, mijenjati i ponovno se igrati kreativnim kompletom za slaganje iz serije LEGO® Minecraft™. Pomično čudovište od redstonea visoko je više od 16 cm kada stoji, pa se djeca mogu zabavljati u velikom mjerilu.
• Akcijska igračka iz serije Minecraft™ nema baterije, pokreće je isključivo dječja mašta! Aktivna igra potiče razvoj spretnosti, kreativnosti i vještina rješavanja problema kod djece, bilo da se igraju sami ili u društvu.
• Uz jednostavne i jasne upute djeca će sigurno početi slagati i igrati se odmah te potpuno uživati u fora likovima, zabavnim značajkama i poznatim lokacijama.
• Kompleti za slaganje iz serije LEGO® Minecraft™ prenose uzbuđenje iz igrice Minecraft u stvarni svijet. Kompleti iz serije LEGO Minecraft sadrže visokokvalitetne i autentične modele te vode djecu u nove dimenzije igre!
• LEGO® kompleti ispunjavaju najviše standarde industrije još od 1958. Skladni su, kompatibilni, savršeno se spajaju i razdvajaju svaki put.
• LEGO® kocke i dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ovaj komplet za slaganje za vaše dijete ispunjava najviše standarde sigurnosti i kvalitete na svijetu.

Set sadrži 504 dijela.
Preporučena dob: 8+ godina.
Tip proizvoda LEGO Minecraft
Brand LEGO®
Dobna Granica 8+
Namijenjeno za Dječake
Tema Minecraft