text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Super Heroes Batmanova mobilna baza 76160ID EK000322949

LEGO Super Heroes Batmanova mobilna baza 76160ID: EK000322949

Black Friday! Cijelu ponudu pogledajte OVDJE!
Akcija traje od 26.11. u 00:00 h do 29.11.2021. u 09:00 h ili do isteka zaliha.

Prilikom plaćanja svim Visa karticama, na zadnjem koraku naplate obračunat će se dodatnih 10% popusta na trenutnu cijenu ovog proizvoda.
Pogodnost vrijedi za prvih 2.000 kupaca.

779,90 kn
Cijena
699,00 kn
Mr. Freeze™, Man-Bat™ i Bronze Tiger™ bježe! Vrijeme je da luda tehnologija, vozila i oružje izađu iz Batmanove mobilne baze! Juri kopnom na motociklu, a onda vodom na vodenom skuteru. Poleti u Bat...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Mr. Freeze™, Man-Bat™ i Bronze Tiger™ bježe! Vrijeme je da luda tehnologija, vozila i oružje izađu iz Batmanove mobilne baze! Juri kopnom na motociklu, a onda vodom na vodenom skuteru. Poleti u Batjetu, BatQuad je unutra kada odlučiš sletjeti. Neka ti Nightwing™ pomogne zatvoriti zlikovce u mobilni zatvor, ali pazi da ne pokušaju pobjeći!

• Igračka LEGO® DC Batmanova mobilna baza (76160) puna je slavnih vozila, nevjerojatnih naprava i ludog oružja kojim se djeca mogu služiti da pomognu Batmanu i Batgirl da uhvate 4 zloglasna superzlikovca.
• Komplet s „Batmanovom pećinom na kotačima” sadrži Batjet, BatQuad, motocikl, vodeni skuter, model kamiona i 6 figurica iz filmova o Batmanu: Batmana, Batgirl™, Nightwinga, Mr. Freezea, Man-Bata i Bronze Tigera.
• Jednostavno je pristupiti dodacima iz Batmanove pećine jer se krov i bočna strana mogu otvoriti. Uz sve elemente koje treba otkriti i 6 figurica iz filmova o Batmanu mogućnosti samostalne maštovite igre nemaju ograničenja.
• Neće se samo obožavatelji filmova o Batmanu oduševiti igračkom za slaganje s mobilnom Batmanovom pećinom kada je dobiju za rođendan. Ovo je sjajan komplet za igru u kojem djeca od 6 godina i starija koja vole maštovitu igru mogu sastaviti vlastiti kamion.
• Batmanova mobilna baza duga je više od 38 cm, što je savršena veličina za aktivnu igru, a usto je dovoljno velika da obuhvati sve što djeci treba za legendarne superjunačke avanture.
• Batmanov kamion ne treba baterije, pokreće ga isključivo dječja mašta! A uz toliko dodataka i zabavnih elemenata mali superjunaci mogu uživati u beskrajnoj, aktivnoj i kreativnoj igri.
• U kompletu dolaze i jednostavne upute kako bi djeca mogla odmah početi slagati i igrati se te izvući najviše iz svih fora elemenata igračke i sjajnih vozila.
• Kompleti za igru iz serije LEGO® DC Batman™ približavaju superjunačku akciju iz filmova djeci. Uz likove, vozila, naprave i oružje iz filmskih hitova obožavatelji mogu odglumiti omiljene scene i smisliti vlastite pustolovine.
• LEGO® igračke za slaganje za djecu ispunjavaju najviše standarde industrije još od 1958. kako bismo bili sigurni da su skladne, kompatibilne i da se savršeno spajaju i razdvajaju svaki put.
• LEGO® kocke i dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ovaj komplet za slaganje i igru za vaše dijete ispunjava najviše standarde sigurnosti i kvalitete na svijetu.

Set sadrži 743 dijela.
Preporučena dob: 8+ godina.
Tip proizvoda LEGO Super Heroes
Brand LEGO®
Dobna Granica 8+
Namijenjeno za Dječake
Tema Super Heroes