text.skipToContent text.skipToNavigation

PHILIPS AVENT Mikser + Kuhalo setID EK000286268

PHILIPS AVENT Mikser + Kuhalo setID: EK000286268

TOP proizvod tjedna!
Za sve ovotjedne TOP proizvode kliknite OVDJE!

1.149,00 kn
Cijena
949,00 kn
PHILIPS AVENT Mikser + Kuhalo set Uz kombinirani aparat za kuhanje na pari i blender Philips Avent možete jednostavno pripremati zdravu domaću hranu za djecu: najprije na pari skuhajte voće, povrće...  Saznaj više

Dostavljamo već od 19.01.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

PHILIPS AVENT Mikser + Kuhalo set Uz kombinirani aparat za kuhanje na pari i blender Philips Avent možete jednostavno pripremati zdravu domaću hranu za djecu: najprije na pari skuhajte voće, povrće, ribu ili meso, a zatim jednostavno podignite i preokrenite vrč kako biste ih promiješali, bez potrebe za premještanjem hrane. 12 recepata prikladnih za dječju dob. Snažno miješanje za fine piree.

Jedinstven način zdravog kuhanja na pari
Kuhanje na pari je zdravo kuhanje. Jedinstvena tehnologija omogućava cirkuliranje pare odozdo prema gore, omogućavajući ravnomjerno kuhanje svih sastojaka bez prokuhavanja. Bogatstvo okusa, tekstura i tekućine od kuhanja zadržavaju se za miješanje.

Od kuhanja na pari do miješanja, sve u jednom praktičnom vrču
Sve što je potrebno za pripremu hranjive hrane za bebe pronaći ćete u jednom vrču. Nakon obrade sastojaka parom, trebate samo podići vrč, preokrenuti ga i blokirati na mjestu te izmiješati hranu do željene gustoće.

Od pirea do grudaste hrane, za svaki korak
Od iznimno fino izmiješanog voća i povrća do kombinacije sastojaka mesa, ribe i mahunarki te naposljetku grudastih tekstura. Philips Avent aparat 2-u-1 za pripremu zdrave hrane za bebe pomaže Vam na svakom koraku u razdoblju odvikavanja od dojenja i hranjenja bebe.

12 recepata u skladu s dobi bebe koji će pomoći u odvikavanju od dojenja
Philips Avent je u suradnji sa pedijatrom , nutricionistom i dječjim psihologom, osmislio 12 recepata u skladu s dobi bebe, kao i savjete za odvikavanje od dojenja koji će Vam pomoći da svojoj bebi pružite zdrav početak u životu i stvorite dobre prehrambene navike za cijeli život.

Otkrijte cjelovite recepte, zabavne videozapise, savjete i trikove
Preuzmite aplikaciju sa savjetima za odvikavanje svog mališana od dojenja. Pronađite hranjive i jednostavne recepte koji će pratiti vašu bebu u njezinom rastu i razvoju. Pročitajte detaljne savjete za kuhanje, pogledajte zabavne i informativne videozapise i potražite mnoge korisne savjete i trikove koji će vam maksimalno olakšati odvikavanje od dojenja.

Lako ulijevanje vode, intuitivne postavke i manje dijelova za čišćenje
Philips Avent aparat 2-u-1 za pripremu zdrave hrane za bebe dizajniran je imajući na umu lakoću uporabe i praktičnost. Postavke su intuitivne, lako se puni vodom i sastoji se od samo nekoliko dijelova, što ga čini jednostavnim za čišćenje i spremanje.

Male dimenzije zahtijevaju minimalan prostor u kuhinji
Philips Avent aparat za pripremu hrane za bebe zauzima vrlo malo prostora u kuhinji, na radnoj površini ili spremljen u ormariću.

Obavijest zvučnim signalom
Nema potrebe za čekanjem ili nadzorom. Karakterističan zvučni signal obavijestit će vas o tome da je hrana spremna. Trebate samo okrenuti posudu, izmiješati hranu i poslužiti je ili spremiti za kasnije.

Tehnički podaci :
Frekvencija : 50 - 60 Hz
Snaga : 400 W
Napon: 220 – 240 V
Sigurnosna klasifikacija : Klasa 1
Sigurnost : Sustav sigurnosnog zaključavanja za poklopac i zdjelu
Kapacitet : 800 (kruta hrana) / 450 (tekućine) ml
Brzina : 1
Zapremina spremnika za vodu : 200 ml
Duljina kabela : 70 cm
Boja/završna obrada : Bijela/zelena

S adržaj paketa: Aparat za kuhanje na pari / blender x 1, lopatica x 1, Mjerna šalica x 1, Knjižica s receptima x 1

Akcija PhilipsAventAkcija
Tip proizvoda Aparati za pripremu hrane
Brand Philips Avent