text.skipToContent text.skipToNavigation

Bilježnica, Fancy, A4 geometrija, meki uvezID EK000541453

Bilježnica, Fancy, A4 geometrija, meki uvezID: EK000541453

Najniža cijena u prethodnih 30 dana
2,08 €

15,67 kn

Cijena
1,87 €

14,09 kn

Bilježnica "Fancy" je elegantna A4 bilježnica s čistim stranicama i mekim uvezom. Evo opisa takve bilježnice: A4 format: Bilježnica "Fancy" ima standardni A4 format, što znači da j...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Bilježnica "Fancy" je elegantna A4 bilježnica s čistim stranicama i mekim uvezom. Evo opisa takve bilježnice:

A4 format: Bilježnica "Fancy" ima standardni A4 format, što znači da je veličine 210x297 mm. Ova veličina pruža dovoljno prostora za pisanje, crtanje ili organizaciju bilješki na svakoj stranici. A4 format je popularan zbog svoje praktičnosti i širine koja omogućuje više prostora za kreativnost.

Čiste stranice: Stranice bilježnice "Fancy" su potpuno prazne, bez ikakvih predefiniranih crta, linija ili kockica. To vam omogućuje apsolutnu slobodu izražavanja i kreativnosti. Možete slobodno pisati, crtati, stvarati skice ili organizirati bilješke prema vlastitim željama i potrebama.

Meki uvez: Bilježnica je opremljena mekim uvezom, što znači da su korice izrađene od fleksibilnog materijala poput meke plastike ili kartona. Meki uvez pruža udobnost i praktičnost. Omogućuje vam da bilježnicu otvarate na ravnoj površini, lako okrećete stranice i udobno je držite u rukama. Također pruža fleksibilnost pri preklapanju bilježnice ili stavljanju u torbu ili ruksak.
Vrsta bilježnice Geometrija
Gramaža papira 100 g
Gustoća korica 250 g
Broj listova 36 Listova
Format A4
Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi! Kupite proizvod i ostavite recenziju!