text.skipToContent text.skipToNavigation
Zašto kupiti na ekupi. Prednosti kupnje. Cijena, dostava, jednostavnost.

MS Energy električni bicikli


Neovisno o tome volite li dulje vožnje prirodom, ili se krećete po gradu, MS Energy električni bicikli idealni su za vas. Nova generacija motora koja krasi svaki model, osigurava vam domet do čak 130 kilometara (ovisno o izabranom modelu). MS Energy c10 i c11 vaš su najbolji suputnik  za gradske vožnje, dok je MS Energy m11 za one koji se žele okušati u mountain bikingu, a MS Energy t100 za one koji preferiraju trekking. Uz najbolji omjer cijene i dometa s MS Energy-em ne možete pogriješiti, a uz plaćanje na 24 rate, možete se odvesti na svojem električnom biciklu već za 49,99€ mjesečno.
Odvažite se, pokrenite i poštedite prirodu uz MS Energy bicikle.

MS Energy električni romobili


Ako svaki dan putujete na posao, želite izbjeći gužve, a udaljenost je ipak prevelika za šetnju, MS Energy romobili idealni su za vas. Uz snažnu bateriju i jednako impresivan motor koji omogućuje domet čak do 90 kilometara (ovisno o izabranom modelu), nikad nećete zakasniti, kuda god da ste se uputili. A uz to, MS Energy romobile odlikuje visoka nosivost i maksimalna brzina do 25 kilometara na sat. Također, nikada ne morate brinuti o parkiranju, jer MS Energy romobile možete jednostavno preklopiti i ponijeti sa sobom.
Budite mobilni i putujte jednostavno uz MS Energy romobile.

MS Energy dodatna oprema


Tko kaže da sigurnost i trend ne idu zajedno taj nije vidio MS Energy dodatnu opremu koja će tvoju vožnju gradom pretvoriti u potpuno novo iskustvo privlačenja pogleda.