Kako se registrirati na eKupi? - eKupi.hr - Vaša internet trgovina
01 333 8888
Katalog proizvoda

Kako se registrirati na eKupi?

Prvi korak do sigurne kupnje je registracija. Tako ćete moći u potpunosti iskoristiti sve pogodnosti koje vam eKupi pruža, a prijavom na naš newsletter možete biti sigurni da nećete propustiti niti jednu akciju niti novitet koji smo dodali u našu ponudu.

registracija_1_new.png
Kliknite na link za prijavu
Sam proces registracije je vrlo jednostavan i kratak. Kliknite na polje „Prijava korisnika“ u gornjem lijevom kutu svake stranice, te potom kliknite na tipku "Registriraj se". Bez brige, slanje vaših podataka je u potpunosti sigurno jer se pri prijavi i registraciji koriste sigurnosni protokoli koji onemogućuju zlouporabu osobnih podataka.
registracija_2_new.png
Upišite svoje podatke za prijavu
Upišite svoju e-mail adresu, korisničko ime koje želite koristiti na našoj stranici i željenu lozinku. Potvrda o vašoj registraciji sa korisničkim podacima koje ste upisali stiže na vaš e-mail u nekoliko trenutaka, čime je vaša registracija uspješno završena i možete nastaviti pregledavati našu ponudu te kreirati listu želja ili odmah dodavati proizvode u košaricu i tako sigurno kupovati.
registracija_3_new.png
Jednostavno, zar ne? Pridružite nam se!
Kliknite na ovaj link, slijedite upute koje ste upravo prošli i pridružite se eKupi gdje svakodnevno imate mogućnost kupnje više od 250.000 različitih proizvoda po pristupačnim cijenama, uz mogućnosti jednokratnog i obročnog plaćanja te brzu i pouzdanu isporuku u cijeloj Hrvatskoj.
registracija_4_new.png
Istražite i ostale pogodnosti
Prijavite se na naš newsletter i budite na vrijeme informirani o našim akcijama i novim proizvodima u ponudi. Čekate bolji trenutak za kupnju? Nema problema, dodajte proizvode u svoju listu želja kako bi ih kasnije jednostavnije pronašli ili podijelili sa svojim prijateljima. Ukoliko u bilo kojem trenutku zatrebate pomoć, slobodno nas kontaktirajte.