Pristupite eKupi programu vjernosti - eKupi.hr - Vaša internet trgovina
01 333 8888
Katalog proizvoda

Pristupite eKupi programu vjernosti

Postanite naš vjeran kupac i skupljajte bodove svakom kupnjom.
xy12345.png

Što je eKupi program vjernosti?

Kako bismo nagradili kupce koji često kupuju na našoj stranici osmislili smo poseban program putem kojeg možete ostvarivati dodatne popuste na kupnju - eKupi program vjernosti.
Program je kreiran na način da svakom kupnjom skupljate bodove koje možete mijenjati za popuste na sljedeće kupnje na odabrane kategorije proizvoda ili besplatnu dostavu za vašu sljedeću narudžbu. 

Kako se prijaviti?

U vašem profilu na našoj stranici kliknite na „Program vjernosti“ te unesite tražene podatke. Na e-mail ćete primiti obavijest da ste se prijavili u eKupi Program vjernosti te ćete za to primiti 1 nagradni bod. 

Zamijenite bodove za pogodnosti

Svakom kupnjom na eKupi skupljajte bodove. Sve skupljene bodove iz eKupi programa vjernosti zamijenite za pogodnosti koje nudimo. 

Za svakih potrošenih 35 kn po proizvodu dobivate 1 bod u eKupi programu vjernosti. 

Svaka otposlana narudžba se obračunava u bodove. Da bi bodovi bili vidljivi u profilu potrebno je da prođe vremenski period za obračun bodova. 
 
Kako mijenjati bodove? Bodove mijenjate u vašem profilu na „Program vjernosti“ – „Zamijeni bodove“. Izaberite pogodnost i kliknite na gumb "Iskoristi bodove". Prilikom zamjene, stanje bodova automatski će se se umanjiti za zamijenjeni iznos. Nakon zamjene bodova za pogodnosti e-mailom ćete primiti obavijest o uspješnoj zamjeni bodova te upute o iskorištavanju odabrane pogodnosti.
*Napomena: Kupnjom proizvoda s marketplace-a (proizvodi drugog prodavatelja koji prodaju na našoj stranici) ne mogu se dobiti bodovi.
72 sata Bosch aparata