text.skipToContent text.skipToNavigation

Barbie kartonska ljetna vila s lutkomID EK000382916

Barbie kartonska ljetna vila s lutkomID: EK000382916

Najniža cijena u prethodnih 30 dana
374,99 kn
Cijena
279,00 kn
Jeste li spremni za odmor sa Barbie i njenim prijateljicama? Vila te čeka! Zabavi se sastavljajući 2-etažnu vilu sa mnogo prostorija i namještajem za tvoju Barbie! Prizemlje:  Saznaj više

Dostavljamo već od 17.08.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Jeste li spremni za odmor sa Barbie i njenim prijateljicama? Vila te čeka!
Zabavi se sastavljajući 2-etažnu vilu sa mnogo prostorija i namještajem za tvoju Barbie!
Prizemlje: ulazni prostor, dnevna soba sa kaminom, dobro opremljena kuhinja; napravi party za Barbie na verandi, sa barom u kutu, roštiljem i DJ setom.
Gosti mogu vanjskim stepeništem ići na prvu etažu gdje se nalazi moderna kupaona, velika terasa za sunčanje i bazen! I još ležaljke, stolice, stolovi, garderoba..
Barbi lutka je uključena u pakiranje! ZABAVI SE!

SADRŽAJ: kartonska kuća (3 baze za etaže, 2 krovišna pokrova, 2 zida, 1 veranda, 1 bazen, 1 garderoba, 1 roštilj, 1 DJ set, 4 stepenice), kartonski namještaj (2 ležaljke, 1 stol, 1 stolićza kavu, 2 stolića), 6 karonskih svjetiljki za zalijepiti za vilu, naljepnice, upute i Barbie lutka.
UPUTE ZA SLAGANJE: slaganje kuće je jednostavno – samo prati „korak-po-korak“ slikovne prikaze – obraćajući pažnju na crteže.
UPOZORENJE – ne sjedajte i ne naslanjajte se na kuću. Kako bi struktura bila čvršća – predlažemo da se koristi ljepilo i primjeni u utorima kako je prikazano na crtežima („GLUE“ = ljepilo)
Težina pakiranja: 4.5 kg
Dob: 4+ godine
Tip proizvoda Lutke
Brand Barbie
Dobna Granica 4+