text.skipToContent text.skipToNavigation

Ecovacs robotski usisavač DEEBOT N8IDEK000397290

Ecovacs robotski usisavač DEEBOT N8ID:EK000397290

3.199,99 kn
Cijena
2.699,99 kn
Wifi: Da Mokro usisavanje: Da Kapacitet baterije: 3200 mAh Mapiranje prostora: Da Zapremnina posude za prašinu: 420 ml  Saznaj više

Dostavljamo već od 26.10.2021

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

2+1 godine jamstva

Ecovacs poklanja produljeno jamstvo u trajanju od 3 godine!

U periodu od 01.07. do 31.12.2021., kupnjom bilo kojeg uređaja ECOVACS asortimana uz 2 godine redovnog jamstva otvarujete pravo na dodatne 3 godine BONUS jamstva uz online prijavu u roku 15 dana od kupnje na https://www.timbonus.hr/registriraj-bonus-zastitu i/li e-mail: prijava@timbonus.hr. Za sve dodatne informacije oko registracije jamstva možete direktno kontaktirati na 0800 840 840 ili 01 2086 060.

DEEBOT N8
Pouzdano čišćenje u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu
Uređaj DEEBOT N8 robotski je usisavač s funkcijom brisanja koji koristi tehnologiju OZMO™, zahvaljujući kojoj istovremeno usisava i briše vaš pod. S najnovijom tehnologijom TrueMapping, stvara detaljnu i preciznu mapu svog okruženja.*

Pruža temeljitije rezultate čišćenja** zahvaljujući tehnologiji otkrivanja tepiha kojom se povećava usisna snaga na tepihu bez njegovog brisanja. Zahvaljujući kompatibilnosti s uređajima smart home, upravljanje robotom još je lakše i jednostavnije. Stanica za automatsko pražnjenje može se zasebno kupiti u elegantnoj svemirski sivoj ili biserno bijeloj boji.

Kao robotski usisavač i brisač, DEEBOT N8 idealno je rješenje za razne vrste podova poput tepiha, laminata, podova od PVC-a, parketa ili pločica. Za vlasnike kućnih ljubimaca, robotski usisavač DEEBOT N8 također je praktično rješenje za higijensko usisavanje mačjih ili psećih dlaka.

Snažno usisavanje i uklanjanje prašine čak i na tepisima
Zahvaljujući inovativnom materijalu i dizajnu usisnog kanala, revolucionarni sustav zadržavanja pritiska poboljšava učinkovitost robota i omogućava snažan usis dok DEEBOT N8 za to vrijeme iznenađujuće tiho obavlja svoj posao.
Povećali smo usis do 2300 Pa, a učinkovitost čišćenja za 53 posto.*

Zajedno s najsuvremenijom okretnom četkom i načinom rada Max+, čak se i najtvrdokornija prašina izvlači iz tepiha i pouzdano uklanja.
Zbog ovoga je N8 idealan robotski usisavač za sve vlasnike mačaka i pasa koji žele ukloniti dlake svojih kućnih ljubimaca s raznih vrsta podova.

Usisavanje i brisanje u jednom
Sa sustavom brisanja OZMO™, DEEBOT N8 može istovremeno usisavati i brisati. Inovativna tehnologija omogućava postavljanje četiri razine vlaženja za različite potrebe i vrste podova, poput laminata, drvenih podova ili pločica jednostavno putem aplikacije.

Spremnik za vodu posebno je osmišljen za prostrane površine kako ne biste prekidali čišćenje jer ga je potrebno nadopuniti vodom. Zahvaljujući svojoj funkciji otkrivanja tepiha N8 odmah detektira tepihe, povećava usis i izbjegava takvu površinu prilikom brisanja.

Funkcija automatskog punjenja
Neprekidno čišćenje
I duge staze za čišćenje nisu problem za N8. Ako je baterija skoro prazna, robotski usisavač automatski se vraća na svoju priključnu stanicu.

U trenutku kada je u potpunosti napunjen, nastavlja čistiti pod tamo gdje je stao. Stoga vam uređaj DEEBOT jamči nesmetano i temeljito čišćenje.
Kontrola aplikacijom
Možete koristiti aplikaciju za lakšu kontrolu svog robota u bilo kojoj situaciji te isplanirati vrijeme čišćenja ili provjeriti trenutno stanje čišćenja.

Moguće je istovremeno pohraniti do dvije mape te ih zasebno prilagoditi, primjerice funkcijom Virtual Boundary™, koja će ograničiti područje rada robotskog usisavača, ili možete postaviti pojedinačne zadaće čišćenja za određena područja.

Tehnologija TrueMapping
Kao tvrtka-predvodnik suvremene tehnologije, ECOVACS je lansirala tehnologiju mapiranja i navigacije pod nazivom TrueMapping te preuzela primat u sektoru robota za kućanstvo.

U samo nekoliko sekundi DEEBOT N8 koristi tehnologiju za stvaranje mape okoline kako bi se sigurno kretao po domu. Ovaj pouzdani koncept navigacije omogućava učinkovito i temeljito čišćenje vaših podova.

Mapiranje više vrsta podova
Robot skenira nekoliko mapa i pohranjuje maksimalno dvije. Postupke čišćenja prilagođava s tim u skladu, čim utvrdi koja je mapa uključena.
Naravno, možete i jednostavno postaviti prostorije koje želite da vaš DEEBOT očisti na svakoj vrsti poda.
Kompatibilan sa stanicom za automatsko pražnjenje
Uređaj DEEBOT N8 može se kombinirati sa stanicom za automatsko pražnjenje.

Njegova jednokratna vrećica za prašinu s kapacitetom od 2,5 l izrađena je od prirodnog materijala i ima ekološki prihvatljivu papirnu ručkicu. Ova vrećica za prašinu lako se postavlja i potrebno ju je zamijeniti svakih 30 dana.

Stanica za automatsko pražnjenje može se kupiti zasebno u elegantnoj svemirski sivoj ili biserno bijeloj boji.
Jednostavna kontrola putem aplikacije ECOVACS HOME također jamči u potpunosti ugodno čišćenje.
 
DEEBOT N8
UČINKOVITOST ČIŠĆENJA
Vrsta navigacije: Smart Navi 3.0, TrueMapping
Način čišćenja: Automatski, raspon, prilagođeno
Usisne komponente: Glavna četka
Otkrivanje tepiha: Da
Podešavanje snage usisa: Automatska / ručna
Kapacitet posude za prašinu (ml): 420
Otkrivanje posude za prašinu: Da
Plutajuća glavna četka: Da

UČINKOVITOST BRISANJA
Vrsta rezervoara: OZMO™
Podešavanje nivoa vode: Da
Kapacitet rezervoara (ml): 240

INTERAKCIJA
Karta generirana iz aplikacije: Da
FW OTA: Da
Izvješće o glasu: Da
Raspored vremena: Da
Kontinuirano čišćenje: Da
Napredna funkcija mape: Da

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
Veličina robota (φxH, mm): 353*93,6
Jačina buke (dBA): Normalno: 67
Specifikacije baterije (tip, mAh): Li-Ion, 3200
Radno vrijeme (min): 110
Vrijeme punjenja (H): 4
Nazivna snaga robota (W): 40
Radni napon robota (V): 14,4
SADRŽAJ KUTIJE
Robot: 1
Priključak za punjenje: 1
Bočne četke: 2
Rezervoar: 1
Čišćenje krpom: 1
Odlaganje krpom za čišćenje: 10
Tkanina za platno: 1
Visokoučinkoviti filter: 1
IM paket: 1
Alat za čišćenje: 1

*Značajke i specifikacije podložne su promjenama bez prethodne najave. Ispitivanja proizvoda provode se u normalnim laboratorijskim uvjetima. Stvarne performanse mogu se razlikovati.
Tip proizvoda Robotski usisavači
Jamstvo 2 god
Brand Ecovacs
Mokro usisavanje Da