text.skipToContent text.skipToNavigation
˄
iRobot robotski usisavač Roomba S9+ (S9558)IDEK000255690
Cijena
10.999,99  kn
Predstavljamo novu premium seriju Roomba s9+. Roomba s9+ (s9558) je najbolji robotski usisavač na svijetu s najsuvremenijom tehnologijom i...

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 03.06.2020

Predstavljamo novu premium seriju Roomba s9+. Roomba s9+ (s9558) je najbolji robotski usisavač na svijetu s najsuvremenijom tehnologijom i novim funkcijama koje do sada niste mogli ni zamisliti. Sadrži Clean Base ™ bazu za automatsko pražnjenje prljavštine i tako donosi novu razinu udobnosti - automatsko pražnjenje spremnika osigurava da korisnici ne moraju razmišljati o usisavanju tjednima. Stvoren je da obavi više posla. Snažnija usisna moć skuplja prljavštinu, dlake i krhotine. Tehnologija Imprint ™ omogućuje robotu da nauče, mapiraju i prilagode se vašem domu, određujući najbolji način čišćenja. Roomba s9+ osigurava najučinkovitije čišćenje do sada zahvaljujući naprednom 3D senzoru, snažnom sustavu za čišćenje i tehnologiji PerfectEdge®, koja ima 30% širu dvostruku gumenu četku i posebno dizajniranu četku za kutove. S robotima Roomba s9 + i Braava jet m6 te tehnologijom povezivanja Imprint ™ predstavljamo novu generaciju međusobno povezanih automatiziranih rješenja koja omogućuju komunikaciju između robota i koordiniranu provedbu planiranog čišćenja. Zahvaljujući Imprint ™ robotskoj vezi, Roomba s9+ i Braava jet m6 rade zajedno kako bi osigurale najvišu razinu čišćenja, gdje je automatsko usisavanje popraćeno brisanjem, potpuno bez intervencije korisnika.
 
 
Glavne prednosti Roombe s9+
 • Čisti za vama i za sobom
  Automatski prazni spremnik u vrećicu za jednokratnu upotrebu u koju stane 30 spremnika prljavštine, prašine i dlaka, pa tjednima ne morate razmišljati o usisavanju
 • PerfectEdge™ tehnologija
  Pronalazi skrivenu prašinu zbog dizajna maksimiziranih rubova i specijalnim kutnim četkama doseže duboko u kutove.
 • Najdublje čišćenje dosad*
  Automatski maksimizira usisavanje na tepisima da bi izvukao prljavštinu koja se nalazi duboko u vlaknima dodatnom snagom usisavanja. Trostupanjski sustav čišćenja izvlači upletenu prljavštinu i dlake ljubimaca, gdje god bili skriveni.
  *U usporedbi s robotima Roomba® 980, e5 i i7
 • Upoznaje, mapira i prilagođava se vašem domu
  Korištenjem napredne vSLAM® navigacijske tehnologije robot prikuplja više od 230,400 podatkovnih točaka u sekundi, koje 1.3 GHz 4-jezgreni procesor kosti za stvaranje precizne mape vašeg doma. Funkcija Imprint Smart Mapping omogućuje vam da odredite koje će se sobe čistiti i kada.
 • Antialergijski sustav
  Usisivači ponekad mogu vraćati prljavi zrak natrag u vaš dom. Model s9+ ima filtraciju cijelog sustava, koja hvata 99% alergena peludi i gljivica.

 

Ključne funkcije robotskog usisavača iRobot Roomba s9+:
 
 
s1.png
 Čisti za sobom  
Brine se za čišćenje od početka do kraja – sam isprazni spremnik u vrećicu za jednokratnu upotrebu, u koju stane 30 spremnika prljavštine, prašine i dlaka, pa se tjednima ne morate brinuti za usisavanje. Zatvorena vrećica zadržava prašinu pa se ona ne vraća u zrak.
 
 
 
s2.png
 Ništa ne ostavlja prljavo 
PerfectEdge™ tehnologija pronalazi skrivenu prljavštinu svojim dizajnom maksimiziranih rubova i posebnih kutnih četki koje dosežu duboko u kutove. Napredni senzori stalno skeniraju prostor ispred robota, pomažući mu da se približi zidovima i duboko u kutove.
 
 
 
s3.jpg
 Visokoučinkovito temeljito čišćenje  
Trostupanjski sustav čišćenja koristi 30% šire* gumene četke koje ostaju u stalnom kontaktu s tepisima i tvrdim podovima i 40X jače usisavanje** za najdublje čišćenje dosad*. *U usporedbi sa serijom Roomba® 600
**U usporedbi sa serijom Roomba® 600, sustav AeroVac™
 
 
s4.png
 Izvlači prljavštinu iz tepiha  
Funkcija Power Boost automatski maksimizira snagu usisavanja na tepisima – izvlači otpad i prljavštinu zapletenu duboko u vlaknima dodatnom snagom usisavanja.
 
 
s5.png
 Gdje god bio, uvijek točno zna gdje se nalazi 
Dovoljno je pametan da uvijek zna gdje se nalazi, gdje je bio i gdje još mora počistiti. Pomoću napredne navigacijske tehnologije vSLAM®, robot prikuplja više od 230,400 podatkovnih točaka u sekundi, koje 1.3 GHz 4-jezgreni procesor koristi za stvaranje precizne mape vašeg doma.   
 
 
s6.png
Antialergijski sustav 
Usisivači ponekad znaju vraćati prljavi zrak natrag u vaš dom. Model s9+ ima cijeli sustav filtracije koji hvata 99% alergena peludi i plijesni.
 
 
s7.jpg
 Sve je pametniji 
Svaki novi robotski usisavač dolazi s novim, naprednim hardverom koji pruža inteligentna rješenja koja volite danas i pristup najnovijim postignućima u budućnosti – putem ažuriranja softvera osmišljenog za unaprjeđivanje funkcija tijekom vremena.   
 
 
s8.png
 Upozna vaš dom, čisti gdje i kad želite  
Tehnologija Imprint™ Smart Mapping pomaže robotu da upozna vaš dom, što vam omogućuje kontrolu nad čišćenjem; možete izabrati koje će se sobe čistiti i kada putem aplikacije iRobot HOME, Google Assistant ili Alexa.
Amazon, Echo, Alexa i sve povezane marke su zaštićene robne marke kompanije Amazon.com ili njenih podružnica. Google Home je zaštićena robna marka kompanije Google LLC.
 
 
 
s9.png
 Napredni senzori 
Napredni senzori omogućuju robotu čišćenje uza zidove i u kutovima. Dirt Detect™ senzori prepoznaju područja kojima se mora posvetiti veća pozornost i nalažu robotu da ih temeljitije očisti. Cliff Detect senzori sprječavaju pad robota niz stepenice ili prevrtanje s drugih povišenih mjesta.
 
 
s10.png
 Odloži prljavštinu, ponovno se napuni energijom i ponovno kreće 
Automatski odlaže otpad i po potrebi ponovno puni energijom, a zatim nastavlja sa čišćenjem – sve dok posao ne bude dovršen.
 
tehnička specifikacija
 • Čisti parkete, linoleume, tepihe i tvrde površine
 • Pogodno za domove s kućnim ljubimcima
 • Najpametniji sustav za čišćenje i napredna navigacijska tehnologija vSLAM®
 • 1.3 GHz 4-jezgreni procesor prestižne marke
 • Čišćenje tehnologijom AeroForce
 • Bočni/kutni sustav za čišćenje kutova i uz zidove Follow wall
 • ANTITANGLE sustav koji sprečava zapetljavanje žica i resica tepiha
 • Akustično i optičko otkrivanje nečistoća Dirt Detect
 • Automatsko punjenje/pražnjenje na baznoj postaji
 • Koristi funkciju Imprint Smart Mapping za programiranje rasporeda čišćenja
 • Filtriranje – visokoučinkoviti filter koji zadržava do 99% prašine veličine do 0,7 mikrona
 • Indikator punog koša za smeće
 • Skupljanje smeća poboljšanim AeroForce četkama visokog kapaciteta
 • Funkcija Power Boost automatski maksimizira snagu usisavanja na tepisima
 • Čisti cijeli kat Vašeg doma
 • Pamti do 10 tlocrta
 • Litij-ionska baterija 3300 mAh
 • Vrijeme rada 75 min, nakon toga se puni i po potrebi nastavlja s radom
 • Vrijeme punjenja 3 sata
paket.PNG
 
 
O iRobotu
iRobot®, vodeći proizvođač robota za kućnu uporabu, razvija i proizvodi robote koji omogućuju ljudima da rade više kod kuće i izvan kuće. iRobot je stvorio kategoriju robota za čišćenje doma kada je 2002. godine predstavio Roomba® robotski usisavač. Danas je iRobot globalna tvrtka s više od 25 milijuna prodanih robota diljem svijeta. Proizvodi iRobot, uključujući Roombu i obitelj robotskih perača Braava®, temelje se na tehnologijama i naprednim konceptima u području čišćenja, pranja i navigacije. Inženjeri tvrtke iRobot grade ekosustave robota i tehnologije za stvaranje pametnog doma.
 
 
Za koga?
Robotski usisavač iRobot® Roomba s9+ (s9558) je najbolji robotski usisavač na svijetu s najsuvremenijom tehnologijom i novim funkcijama. Sadrži Clean Base ™ bazu za automatsko pražnjenje prljavštine i tako donosi novu razinu udobnosti - automatsko pražnjenje spremnika osigurava da korisnici ne moraju razmišljati o usisavanju tjednima. Stvoren je da obavi više posla. Snažnija usisna moć skuplja prljavštinu, dlake i krhotine. Tehnologija Imprint ™ omogućuje robotu da nauče, mapiraju i prilagode se vašem domu, određujući najbolji način čišćenja. S robotima Roomba s9 + i Braava jet m6 te tehnologijom povezivanja Imprint ™ predstavljamo novu generaciju međusobno povezanih automatiziranih rješenja koja omogućuju komunikaciju između robota i koordiniranu provedbu planiranog čišćenja. Zahvaljujući Imprint ™ robotskoj vezi, Roomba s9+ i Braava jet m6 rade zajedno kako bi osigurale najvišu razinu čišćenja, gdje je automatsko usisavanje popraćeno brisanjem, potpuno bez intervencije korisnika.
 
 
Usisavanje.JPG
Mokro usisavanje Ne
WiFI ugrađen Da
Brand iRobot
Jamstvo 2 god
Tip proizvoda Robotski usisavači