Česta pitanja - eKupi.hr - Vaša internet trgovina
01 333 8888
Katalog proizvoda

Česta pitanja

Kako bismo olakšali snalaženje na našim stranicama, odgovorili smo na vaša najčešća pitanja. Vjerujemo da će vam odgovori pomoći kako biste što lakše, brže i bez nedoumica izvršili narudžbu željenog proizvoda.
kupko_viri_article.png

Gdje mogu provjeriti je li proizvod kojeg želim dostupan i kada?

Na stranici, ispod cijene proizvoda stoje podaci o dostupnosti. Ukoliko proizvod nije dostupan, nećete vidjeti ni njegovu cijenu.
Datum koji vidite ispod cijene proizvoda je datum najranije moguće dostave proizvoda na Vašu adresu. Znači, ako odmah naručite proizvod, na taj datum će biti isporučen Vama, osim ako sami u postupku narudžbe ne odaberete kasniji datum.

Kako mogu platiti svoju narudžbu?

Omogućujemo različite načine plaćanja, ovisno o vašim mogućnostima i životnom stilu. Svoju narudžbu možete platiti gotovinom po primitku pošiljke, American Express, Visa, MasterCard, Diners i Maestro jednokratno, American Express, MasterCard i Visa Avenue Mall karticama Zagrebačke banke, Visa Inspire i Maestro karticama Privredne banke Zagreb do 24 rate, Internet bankarstvom ili općom uplatnicom. Više o načinima plaćanja pogledajte ovdje.

Koliko je online plaćanje sigurno?

Bez obzira koji način plaćanja odaberete, vaša transakcija će proći sigurno, za to jamči vodeći svjetski SSL certifikat - VeriSign Secure Site EV. U poslovanju koristimo jednake standarde sigurnosti koje koje koriste eBay, Amazon i ostli veliki web shopovi.

Kako da zatražim R1 račun za narudžbu?

Na koraku odabira adrese za dostavu, kliknite na „Promijeni adresu“ i kliknite na „Pravna osoba“ te unesite tražene podatke. Kada završite narudžbu, putem e-maila ćete primiti R1 račun.

Koji je trošak dostave?

Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 200 kn. Za naručenu robu u iznosu manjem od 200 kn, dostava se naplaćuje u jednokratnom iznosu od 19.99 kn.

Mogu li naručiti dostavu proizvoda na svoju adresu?

Naravno, potrebno je samo da u polja adrese za dostavu upišete svoje podatke.

Mogu li proizvod sam preuzeti, da ne plaćam troškove dostave?

Možete. Na koraku odabira dostave odaberite „Osobno preuzimanje“. Osobno preuzimanje moguće je u našem skladištu u Distribucijskom centru Rugvica na adresi:

Distribucijski centar Rugvica 
Dugoselska cesta 5
10370 Rugvica 

Gdje se nalazi Rugvica i koje je radno vrijeme pogledajte ovdje.

Kako iskoristiti kod za popust?

Na zadnjem koraku procesa kupnje, nakon što odaberete način plaćanja, u polje predviđeno za unos koda upišite dobiveni kod za popust i kliknite na „Primijeni kod“. Pričekajte da se iznos narudžbe umanji za iznos koda i zatim nastavite na plaćanje. Nije moguće kombinirati i zbrajati međusobno više poklon kodova/bonova, na jednoj narudžbi je moguće iskoristiti jedan poklon kod/bon. Poklon bon/kod nije moguće zamijeniti za novac.
Ako imate dodatnih pitanja, slobodno nam se javite na podrska@ekupi.hr, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku.