text.skipToContent text.skipToNavigation

Outriders Worldslayer Standard Edition PS4ID EK000441651

Outriders Worldslayer Standard Edition PS4ID: EK000441651

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate!

Cijena
59,59 €

Square Enix i People Can Fly službeno su predstavili Worldslayer ekspanziju, koja stiže 30. lipnja, a koja će u igru donijeti popriličnu količinu sadržaja. Prij...  Saznaj više

Dostavljamo već od 28.06.2024

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe nije moguć

Square Enix i People Can Fly službeno su predstavili Worldslayer ekspanziju, koja stiže 30. lipnja, a koja će u igru donijeti popriličnu količinu sadržaja. Prije svega, očekuje nas potpuno nova priča koja bi trebala privući kako stare, tako i nove igrače.


Dok ljudska rasa krvari u rovovima Enocha, napravi vlastitog Outridera i kreni na putovanje diljem tog neprijateljskog planeta. U bogatoj priči kojom je obuhvaćen sav taj raznolik svijet, napuštaš sirotinjske i neugledne četvrti First Cityja i krećeš na putovanje kroz šume, planine i pustinje u potrazi za tajanstvenim signalom. Nebrojeni sati napetih pucačkih obračuna s oružjima velike razorne moći i arsenala prilično neobičnog oružja i opreme iskustvo su koje donosi igra Outriders, djelo jednog od najboljih tvoraca pucačkih igara u cijeloj industriji – studija People Can Fly.Ekspanzija imena Worldslayer neće donijeti nove klase ili vrste oružja, ali zato će nadograditi već postojeće temelje, a prije svega će pružiti novi izazov iskusnim igračima i to uvođenjem tzv. Apocalypse levela koji će koegzistirati uz World tierove.Maksimalni World Tier level dosad je bio 15, a Apocalypse će dodatno nabrijati nivo težine koji ide sve do 40. Oni koji ne posjeduju ekspanziju moći će igrati samo do 15. Apocalypse levela, a ovisno o odabiru težine, raste broj XP-a, ali i mogućnost dobivanja Apocalypse opreme s trećim, dodatnim slotom za modiranje, što otvara brojne nove kombinacije za igranje.

Maksimalan level je i dalje 30, nakon čega u Worldslayeru nastupa Ascension sistem. Sav prikupljeni XP ide prema Ascension levelima, a svaki novi donosi Ascension bodove koji se mogu potrošiti na dodatnu nadogradnju sposobnosti likova. Nakon 30. levela na snagu stupa i tzv. PAX tree, odvojen od standardnog s novim specijalizacijama, a u kombinaciji s Ascensionom stvorit će dodatan prostor za daljnje napredovanje te fino ugađanje likova.Sadržajno, Outriders donosi nove setove opreme, nova područja, novu kampanju koja se nadovezuje na izvornu, znatno više end-game sadržaja nego dosad te je općenito poanta čitave ekspanzije ponuditi igračima više sadržaja i izazova koji će ih zadržati na duže staze, nešto što je promašeno ostvariti u originalu.*Isključeno pravo na jednostrani raskid ugovora sukladno čl. 79. Zakona o zaštiti potrošača.

Tip proizvoda Igre
Platforma PlayStation 4
Žanr Akcijska/avantura
Dobna Granica 18+
Pretprodaja Ne
Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi! Kupite proizvod i ostavite recenziju!