text.skipToContent text.skipToNavigation
LEGO Star Wars Top na Zvijezdi Smrti 75246IDEK000342301

169,00 kn
Cijena
139,00 kn
Pridruži se Obi-Wanu Kenobiju na opasnom zadatku na moćnoj Zvijezdi smrti. Pomozi mu da se provuče pored topnika na Zvijezdi smrti i da onesposobi magnetnu zraku dok ga ne uoče. Onda pomozi junaku ...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Pridruži se Obi-Wanu Kenobiju na opasnom zadatku na moćnoj Zvijezdi smrti. Pomozi mu da se provuče pored topnika na Zvijezdi smrti i da onesposobi magnetnu zraku dok ga ne uoče. Onda pomozi junaku Jediju da pobijedi topnika prije nego što uspije ispaliti iz laserskog topa. Sudbina galaktike LEGO® Star Wars™ u tvojim je rukama uz fora scenu iz filma Ratovi zvijezda: Nova nada!

• Sadrži figurice Obi-Wana Kenobija i topnika sa Zvijezde Smrti iz serije LEGO® Star Wars™.
• LEGO® model topa sa Zvijezde Smrti nadahnut je ključnom scenom iz originalnog filma Ratovi zvijezda: Nova nada u kojem se pojavljuje kontrolni toranj s magnetnom zrakom i laserski top na podizanje i okretanje s pucačem na opruge i prostorom za skladištenje raketa.
• Oružje uključuje Obi-Wanov plavi svjetlosni mač i lasersku pušku topnika sa Zvijezde Smrti.
• Komplet iz serije LEGO® Star Wars™ sjajan je rođendanski i božićni dar ili dar s temom Ratova zvijezda za bilo koju prigodu.
• Popularna igračka za slaganje temeljena na originalnom filmu o Ratovima zvijezda visoka je više od 9 cm, široka 16 cm, a duboka 11 cm.

Set sadrži 159 dijelova.
Preporučena dob: 7+ godina.
Tema Star Wars
Dobna Granica 7+
Brand LEGO®
Tip proizvoda LEGO Star Wars