text.skipToContent text.skipToNavigation

RUSSELL HOBBS parna postaja 24460-56ID EK000357953

RUSSELL HOBBS parna postaja 24460-56ID: EK000357953

Ovaj vikend odigraj ASA iz rukava.
Kupko dijeli kodove za popust. Saznaj više.
Akcija traje od 1.7. u 9h do 4.7.2022. u 9h ili za prvih 1.000 kupaca.

Cijena
1.399,99 kn
Snaga (W): 2750 W Neprestana para: - g/min Dodatna količina pare: 315 g/min Kapacitet spremnika za vodu: 1,8 L Tlak pare: 8 bar Tehnologija One Temperature Promjenjiv i vertikalni ispust pare Automatsko isključivanje  Saznaj više

Dostavljamo već od 12.07.2022

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

As iz rukava - promo kodovi
Ekskluzivno za postojeće i nove newsletter pretplatnike Kupko dijeli po 4 promo koda* koji vrijede i na akcijske cijene za prvih 1.000 kupaca!
Ako još nisi, PRIJAVI SE OVDJE i osiguraj svoje promo kodove!
*Svaki kod moguće je iskoristiti jednom po korisniku, jedan po narudžbi čiji iznos treba biti u odgovarajućem rasponu vrijednosti narudžbe koji je naveden kod svakog koda
*Promo kodove možete iskoristiti na cijeli eKupi asortiman osim na školske knjige, školski pribor, eKupi Travel putne aranžmane i avio karte te ne uključuju iznos dostave
*Promo kodovi vrijede od 1.7. u 9h do 4.7.2022. u 9h ili za prvih 1.000 kupaca

RUSSELL HOBBS parna postaja 24460-56

Uhvatite se u koštac s glačanjem poput profesionalca, uz parnu postaju Quiet Super Steam Generator Pro. Projurite kroz svoju hrpu za glačanje i uklonite nabore u jednom potezu, zahvaljujući tlaku od 8 bara i ispustu pare od 315 g. Održavajte je čistom i bez kamenca ispiranjem višekratnog filtra protiv kamenca. Primjenjujući tehnologiju tihog rada, ona je 20 % tiša* pa tijekom glačanja možete gledati svoj omiljeni TV program.

Sve karakteristike

Parna postaja Quiet Super Steam Generator Pro uklanja više kamenca! Njezin pametan dizajn i unutrašnji sustav omogućuju uklanjanje veće količine kamenca, zbog čega je čišćenje lakše i jednostavnije, a vaša parna postaja dugovječnija.

 
 

Tehnologija tihog rada

Uživajte u miru i tišini dok glačate, uz parnu postaju Quiet Super Steam Generator Pro. Uz tehnologiju tihog rada, koja omogućuje do 20 % tiši* rad, možete uživati u svim prednostima ove parne postaje, dok istovremeno možete čuti program koji pratite na TV-u.

Napredni sustav protiv kamenca

Parnu postaju Quiet Super Steam Generator Pro je još lakše čistiti, zahvaljujući višekratnom sustavu protiv kamenca i lampici koja signalizira da je potrebno očistiti kamenac. Jednostavno izvadite višekratni filtar protiv kamenca, isperite ga i vratite nazad – bez potrebe da mijenjate filtar. Kako bi se spriječilo nakupljanje kamenca u parnoj postaji, posebno je napravljena sa sustavom za prethodno zagrijavanje vode. To omogućuje postizanje optimalne temperature vode u parnoj postaji za ekstrakciju kalcija, koji se uhvati na filtar tako da u spremnik ulazi samo čista voda. Ova karakteristika čuva parnu postaju od kamenca, održava njezinu izvedbu i produljuje njezin životni vijek.

 
 • Tehnologija One Temperature – rad s jednom temperaturom rada
 • Tlak od 8 bara
 • 2750 W
 • Višekratni sustav protiv kamenca i signalna lampica za čišćenje kamenca
 • Do 20 % tiša*
 • Ispust pare od 315 g
 • Spremnik za vodu od 1,8 l se stalno puni i može se skinuti
 • Podnožje od premium keramike
 • Promjenjiv i vertikalni ispust pare
 • Signal za prazan spremnik vode
 • Automatsko isključivanje (10 minuta nakon zadnjeg pritiska)
 • Kabel dužine 1,9 m sa spremnikom za cijev i utikač
 • Ručke za prenošenje postaje
 • Lampice koje signaliziraju da je uređaj uključen i da je postignuta radna temperatura
 • Kromirani detalji
Tip proizvoda Parne postaje
Jamstvo 2 god
Brand Russell Hobbs
Snaga 2750 W
Pritisak pare 8 bar