text.skipToContent text.skipToNavigation

iRobot robotski usisavač Roomba j7158ID EK000409155

iRobot robotski usisavač Roomba j7158ID: EK000409155

DOSTAVA U STAN samo 11,99 € na području grada Zagreba. Više saznaj ovdje

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate!

Najniža cijena u prethodnih 30 dana
499,99 €

Cijena
479,99 €

Besplatna dostava

Dostavljamo već od 22.04.2024

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Ponosni smo i sretni jer Vas možemo upoznati s novim članom naše obitelji robotskih usisavača – novom Roomba® j7 serijom. Ova serija prilagođava se Vašim životnim navikama, te Vam tako omogućuje da svoje slobodno vrijeme provedete u šetnji, na kavi s prijateljicama ili u društvu obitelji. Uz Roombu® j7 zaboravite na usisavanje i maksimalno uživajte. Novu seriju robotskih usisavača Roomba® j7 odlikuje novi moderan dizajn i poboljšane značajke. Glavna novost serije j7 je “PrecisionVision” navigacija koja omogućuje Roombi® j7 da identificira i izbjegne prepreke u Vašem domu poput izmeta kućnih ljubimaca ili kablova za punjenje te nastavlja čistiti dalje. Kada Roomba® j7 prvi puta snimi prepreku “PrecisionVision“ navigacija šalje Vam obavijest na iRobot® Home mobilnu aplikaciju kako biste robotskom usisivaču naredili da prepreku izbjegne jednom ili da ju izbjegava i u budućnosti.

 • Sadržaj paketa: 1xBazna postaja s integriranim adapterom, 1x Filtar, 1x Bočna četka, 1x Li-Ionska baterija (u robotu), 1x Roomba j7(j7158)
 • WiFi: Može se povezati s aplikacijom iRobot Home
 • Trostupanjski sustav čišćenja: Premium
 • Bočna četka: Postavljena pod kutom od 27 °
 • Glava za čišćenje: Automatske i Dvostruke četke za čišćenje
 • Dirt Detect®: Da
 • Vrsta spremnika: periv
 • Filter: nije periv
 • Spremnik: AeroForce spremnik koji se može oprati
 • Navigacija: Pametni otisak
 • Ručka za nošenje: Ne
 • Gumbi na upravljačkoj ploči robota: CLEAN I DOCK I SPOT
 • Led zaslon: Indikatori za DirtDetect I greške I WiFi I baterija
 • Pragovi: Do 1,5 cm
 • Visina: 8,7 cm
 • Vrijeme punjenja: 2h
 • Li-Ionska baterija 2220 mAh
 • Težina: 3,4 Kg
 • Visina: 8,6 cm
 • Glasnoća < 60 dB

 

Ecija Ojdanić je otkrila tajnu svog uspjeha!


 

iRobot® Roomba® j7 (j7158) odlično radi pa možete iskoristiti svaki slobodni trenutak


Robotski usisavač iRobot® Roomba® j7 s dvostrukim gumenim četkama za različite površine - Idealno za kućne ljubimce - Uči, mapira i prilagođava se Vašem domu - Otkrivanje i izbjegavanje objekata - Čišćenje po objektima - Prilagođeni predlošci - Kompatibilnost s glasovnim pomoćnikom i otiskom veze. Pripremite se za robotski usisavač na koji možete računati da će obaviti svoj posao. Roomba® j7 robotski usisavač ima 10 puta veću snagu usisavanja * i ima jedinstvenu inteligenciju za izbjegavanje kabela i otpada kućnih ljubimaca. Također razumije vrijeme kada ste kod kuće i godišnja doba kada bi moglo biti potrebno dodatno čišćenje.


 

Više od 30 godina znanja o robotici i stalnim inovacijama


iRobot ima više od 30 godina robotičkog znanja i inovacija s više od 30 milijuna kućnih robota prodanih diljem svijeta. Bilo da odaberete Roombu, Braavu ili oboje - Vaš pod dobiva posebnu njegu koja mu je potrebna.

Osigurano dugo trajanje Vaše Roombe: Kako bi Vaša Roomba radila bez greške godinama, iRobot osigurava potrošni materijal, rezervne dijelove i servis godinama nakon kupnje, bez obzira radi li se o novim serijama ili serijama robotskih usisavača koje više nisu u prodaji.


 

Glavne značajke Roomba j7 (j7158):


 

Slika

Ovaj robot ima samo jednu misiju: savršeno raditi svoj posao

Vaš san o čistom domu u užurbanom ritmu svakodnevnog života i promjenjivim rasporedima više nije samo san. Jednim jednostavnim zahtjevom putem aplikacije iRobot® Home ili glasovnom naredbom Vašem glasovnom asistentu* omogućite Roombi® j7 da očisti spefična mjesta sa većom koncetracijom prljavštine u Vašem domu (kao naprimjer prostor oko ulaza u stan) ili ga isto tako pošaljite ispod kuhinjskog stola odmah nakon večere i smatrajte posao obavljenim.

Poboljšana inteligencija stvorena za čišćenje prema Vašim željama

Vaš dom dobiva potrebnu pažnju jer robotski usisavač Roomba® j7 čisti namjerno i logično urednim redom. Roomba® j7 robotski usisavač koristi PrecisionVision navigaciju za identifikaciju i izbjegavanje prepreka, poput napitaka za kućne ljubimce i kabela za punjenje, tako da se i dalje možete vratiti u čiste prostorije nakon što Roomba® j7 robotski usisavač obavi svoj posao, čak i u najtežim danima . Nemojte samo naučiti shemu svog doma; reagira na njega u stvarnom vremenu kako bi mogao u potpunosti obaviti posao.

 

On čisti, Vi nastavljate svoj posao

Koliko ste puta ujutro protrčali kroz vrata kad ste ugledali prljavštinu poput mrvica ispod kuhinjskog stola? Ne želite se kasnije vratiti kući u to stanje? Jednostavno upotrijebite aplikaciju iRobot Home ili svoj glasovni asistent * kako biste naručili svoj robotski usisavač Roomba® j7 da odmah očisti ovo mjesto i doista to učini.
* Radi s uređajima koji podržavaju Google Home i Alexa. Alexa i svi povezani logotipi zaštitni su znakovi tvrtke Amazon.com, Inc. ili njegovih podružnica. Google je zaštitni znak tvrtke Google LLC.

Slika

Kombinira snagu, točnost i performanse

Mnogi detalji Vašeg doma zaslužuju posebna svojstva čišćenja namijenjena samo njima. Možete održavati svoj dom savršeno čistim pomoću trostupanjskog sustava čišćenja koji koristi dvostruke višenamjenske gumene četke za uklanjanje prašine, prljavštine i dlake kućnih ljubimaca na različitim vrstama podova, četku za brisanje rubova i kutova te 10 puta više snage- Podizna snaga usisavanja *, koja upija tvrdokornu prljavštinu i mrlje. A za dodatnu razinu čistoće, tehnologija Imprint® Link dostupna je samo na iRobotu, koja govori robotu Braava jet® m6 da počne s čišćenjem nakon što je robotski usisavač Roomba® j7 završio s usisavanjem.

 

Dođi kući u čisti dom

Uživajte u uređenijem domu uz čišćenje iza kulisa pomoću robotskog usisavača Roomba® j7 sa pogonom iRobot Genius. Ova tehnologija koristi usluge geolokacije na Vašem telefonu kako bi razumjela kada ste izvan kuće i obavila čišćenje kada ste odsutni.

Slika

Ne dopustite da Vam nered komplicira raspored

Čišćenje neće ometati Vaš život jer robotski usisavač Roomba® j7 uči vaše navike nudeći vam prilagođene rasporede jer čak predlaže dodatno čišćenje kada je u Vašem području velika koncentracija peludi ili tijekom sezone opadanja dlake kućnih ljubimaca. No, integrirani glasovni pomoćnik omogućuje vam pokretanje zadatka samo uz pomoć glasa. *

 

Slika

Ide tamo gdje je potrebno i izbjegava mjesta na kojima čišćenje nije potrebno

Roomba® j7 Robot Vacuum otkriti će prašinu i očistiti je. Roomba® reaktivna senzorska tehnologija govori usisavaču gdje ne treba ići što znači da se manje zaglavi na namještaju i bolje zna kamo. I samo iRobot nudi Dirt Detect ™ tehnologiju koja se fokusira na prljavija mjesta poput najprljavijih područja u Vašem domu.

Pita Vas što učiniti i sjeća se što ste mu rekli

Podignite svoje iskustvo čišćenja na novu razinu pomoću robota koji se poboljšava dok ga koristite. Roomba® j7 robotski usisavač pokreće iRobot Genius, pa svog robota možete postaviti za čišćenje kada niste kod kuće. Tijekom čišćenja šalje slike prepreka poput kabela za punjenje na koje naiđe izravno u Vašu aplikaciju. Time se osigurava da ste svjesni bilo kakvih prepreka ili opasnosti poput otpada od kućnih ljubimaca u vašem domu, a možete i dati povratne informacije o tome kako bi robotski usisavač Roomba® j7 u budućnosti trebao prevladati te prepreke. Možete biti sigurni i sigurni da na svim razinama koristimo samo najviše sigurnosne standarde s enkripcijom i dajemo vam potpunu kontrolu nad čišćenjem i podacima.

 

Slika

Neka Vaš dom bude čist, a Vaši podaci sigurni

Više od 30 godina korisnici iRobota primaju naše robote u svoje domove kako bi osigurali sigurno i učinkovito čišćenje. Naše poštovanje prema Vašem osobnom prostoru kreće se od fizičkog do virtualnog koristeći najviše standarde sigurnosti podataka: iRobot uvijek koristi najviše standarde šifriranja podataka, potkrijepljen našim obećanjem da će Vaši podaci biti sigurni - upotreba podataka pruža Vam bolje iskustvo i Vašem robotu pomaže da radi najbolje što može. *

“Keep-Out-Zones“

Brand iRobot stalno poboljšava aplikaciju, te tako i nadograđuje postavke u aplikaciji, pa je tako i uvedena opcija “keep-out-zone”. Naime, riječ je o opciji koja Vama kao vlasniku Roombe j serije omogućuje da bez “Dual virtualnog zida“ možete označiti u aplikaciji gdje ne želite da Vam Roomba čisti stoga nema potrebe za korištenjem virtalnog zida koji zauzima prostor prilikom čišćenja, a i bespotrebno je trošiti baterije na njegov rad. Sve opcije koje Vam daje “Dual virtualni zid“ sada postoje u iRobot Home aplikaciji i zato ga više nema u novom pakiranju Roomba-i .

 

Tip proizvoda Robotski usisavači
Brand iRobot
Jamstvo 2 god
Boja Crno/siva
Vrijeme punjenja 3 h
Vrijeme rada 120 min
Buka (dB) 60 dB
Kapacitet spremnika za prašinu 0.4 l
Kapacitet spremnika za vodu 0 l
Baza za automatsko pražnjenje spremnika Ne
Mokro usisavanje Ne
Mapiranje prostora Da
WiFI ugrađen Da
LED osvjetljenje Ne
Četka za uklanjanje dlaka kućnih ljubimaca Da
Visina 8.7 cm
Širina 33.9 cm
Dubina 33.8 cm
Neto težina 3.4 kg
Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi! Kupite proizvod i ostavite recenziju!